+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Almelo.
Laad meer vacatures

Zelfstandig Loodgieter Almelo

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Cottus

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.500 p/m

Vacatureomschrijving

Wat jij doet

Cottus heeft in de afgelopen jaren een sterkte reputatie opgebouwd op kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Ter uitbreiding van ons team zijn wij opzoek naar nieuwe collega’s die graag zijn of haar expertise wil inzetten voor uitdagende projecten. Als zelfstandig loodgieter ben je verantwoordelijk door het uitvoeren van diverse loodgieterswerkzaamheden in zowel de nieuwbouw- als renovatieprojecten. Ook ben je in staat om problemen snel en efficiënt op te lossen en werk je volgens de geldende normen en richtlijnen en vind je het prettig om in teamverband te werken. 


Ben jij het?

Lijkt het jou gaaf om ons team te komen versterken? Wij zijn opzoek naar een collega met onderstaand functie profiel: -         Je bent in het bezit van een MBO diploma richting de installatietechniek; -         Relevante werkervaring als (zelfstandig) loodgieter; -         Je bezit een VCA diploma of bent bereid deze te halen; -         Rijbewijs B en bij voorkeur eigen vervoer; -         Je staat open voor het volgen van opleidingen/cursussen. Omdat wij het belangrijk vinden dat je bij Cottus op je plek zit zijn we benieuwd of je je herkend in onderstaande kenmerken: -         Het afleveren van kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel; -         Je bent bezig met je eigen ontwikkeling en de toekomst; -         Het samenwerken met collega’s vind je belangrijk; -         Je wordt blij van het overdragen van jouw kennis en ervaring op toekomstige vakkrachten.


Wat wij bieden

Bij Cottus bieden we je een afwisselende baan op diverse projecten, geen dag is hetzelfde. Omdat wij ook toekomstige vakkrachten zelf opleiden zijn wij opzoek naar ervaren collega’s die graag zijn of haar kennis willen overdragen op onze monteurs in opleiding zodat zij klaar worden gestoomd voor een mooie toekomst in de installatietechniek. Verder mag je van ons verwachten: -         Uitstekend salaris tussen de €2500,- en €3500,- bruto per maand, afhankelijk van diploma’s en/of werkervaring; -         Een fulltime baan met uitzicht op een vaste aanstelling; -         25 vakantiedagen en mogelijkheid tot 13 extra ADV dagen; -         Werken met top kwaliteit gereedschap; -         Mogelijkheid tot het behalen van meer diploma’s/certificaten; -         Bijdragen aan het ontwikkelen van nieuwe vakkrachten; -         Bij het aandragen van een nieuwe collega ontvang je een bonus ter waarde van €500,-.


Waar jij werkt

Cottus heeft een passie voor mens en techniek. Wij zijn dé technisch detacheerder die meewerkt aan de dromen, ambities en doelen van onze opdrachtgevers én medewerkers. Wij vinden de droombaan voor onze technische vakkrachten of leiden ze daarvoor op. We helpen onze medewerkers (door)ontwikkelen en zijn er ook voor de mens achter de vakkracht.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in