+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Verpleegkundig specialist Transfore FPA en FBW Twente Almelo

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Dimence Groep

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 28 - 32 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Opleidingsbudget

Vacatureomschrijving

Verpleegkundig specialist Transfore FPA en FBW Twente

Wij zoeken een verpleegkundig specialist voor ons team van de Forensisch Psychiatrische Afdeling (FPA) en Forensisch Beschermd Wonen (FBW) in Almelo. Samen met je collega’s geef jij vorm en inhoud aan de behandeling zodat onze medewerkers de beste forensische zorg kunnen leveren aan onze patiënten.

Dit is Transfore
Transfore is een jonge, toonaangevende aanbieder van forensische zorg. Met 200 zorgprofessionals behandelen we jaarlijks ruim 1500 mensen die grensoverschrijdend gedrag (dreigen te) vertonen. De veiligheid van de samenleving staat altijd voorop. We zijn een platte organisatie, waardoor lijnen gegarandeerd kort zijn. Doordat Transfore onderdeel is van Dimence Groep kunnen we sterk inzetten op opleiding, onderzoek en innovatieve zorg. Zodat we goede specialistische zorg effectief en betaalbaar houden. Voor de beste forensische zorg van morgen.

We staan bekend om ons trajectdenken. Dat betekent dat we ervoor zorgen dat alle onderdelen van een behandeltraject naadloos op elkaar aansluiten, net zoals in een honingraat. Er is geen vaste volgorde. Het verschilt per patiënt waar de behandeling start. Dat kan zowel klinisch als ambulant zijn. We kunnen eenvoudig afschalen, maar ook opschalen. Onze patiënten weten waar ze aan toe zijn en hebben inzicht in het gehele traject. Hierdoor kunnen patiënten zelf de regie nemen over hun behandeling en toekomst. Dit geeft ze het vertrouwen en de kracht te veranderen. En stelt hen in staat om een positieve bijdrage te leveren aan de samenleving. Daar geloven wij in bij Transfore.

Dit ga jij doen als verpleegkundig specialist
Na opname worden patiënten behandeld met als uiteindelijke doel resocialisatie. De behandeling en resocialisatie bestaat uit farmacotherapie, groepsbehandelingen, psychotherapie, trajectbegeleiding en dagbesteding. Als Verpleegkundig Specialist heb jij een belangrijke en verantwoordelijke rol als regiebehandelaar binnen een multidisciplinair behandelteam en werk je intensief samen met de afdelingsmedewerkers. Ook werk je intensief samen met verwijzers en de polikliniek van Transfore.
Je behandelt zelf patiënten en coördineert behandelingen. Jouw expertise en ervaring zijn de basis voor kennisoverdracht en coaching binnen ons team. We behandelen state of the art en vanuit de herstel ondersteunende zorgvisie.

Jouw taken en verantwoordelijkheden als verpleegkundig specialist
Onze behandelaars en afdelingsmedewerkers willen het beste voor onze patiënten. Samen met jou als expert zijn we er voor mensen met (dreigend) delictgedrag, vaak in combinatie met ernstige psychiatrische problematiek.
Als verpleegkundig specialist werk jij met hart en compassie voor onze doelgroep. Samen met de afdelingspsychiater geef je vorm aan de behandeling. Daarnaast ben je regiebehandelaar van de opgenomen patiënten. Je bent in staat patiënten met forensische psychiatrische problematiek op een doortastende wijze te behandelen en te begeleiden. Tevens beschik je over coachende vaardigheden.

Dit neem je mee als verpleegkundig specialist
Als Transfore zijn we voorstander van trajectdenken en zoeken we waar mogelijk de verbinding met keten- en netwerkpartners om de behandeling vorm te geven. Als verpleegkundig specialist pak je hierin het initiatief en denk je niet in “eilanden maar in “ketens” en “netwerken”. Daarnaast:

  • Je bent een BIG geregistreerde Verpleegkundig Specialist GGZ
  • Je hebt ervaring of affiniteit met de forensische doelgroep
  • Je vindt het een uitdaging om binnen de richtlijnen state of the art zorg op maat te leveren
  • Je deinst niet terug voor complexiteit maar pakt dit juist met veel enthousiasme op
  • Je kunt coachend werken in een team en kunt ook buiten de gebaande paden denken vanuit jouw expertise van het verpleegkundig domein

Dit biedt Transfore jou als verpleegkundig specialist
Voldoe jij aan de competenties en wil jij werken bij een organisatie waarin continu ontwikkelen geen lege huls is?

  • Dan bieden we je afwisselende baan voor 28-32 uur (afhankelijk van je wensen) per week, met veel mogelijkheden voor eigen initiatief.
  • Transfore kent korte lijnen en vindt het belangrijk dat medewerkers meedenken over organisatieontwikkeling en speerpunten als innovatie en duurzaamheid. Samenwerken is bij ons aan de orde van de dag: met patiënten en collega’s binnen en buiten de organisatie.
  • Het betreft een dienstverband voor onbepaalde tijd
  • Inschaling in FWG 65 conform CAO GGZ.
  • Daarnaast heeft Transfore ruime opleidingsmogelijkheden en een jaarlijks persoonlijk ontwikkelingsbudget t.b.v. accreditatie.
  • Naast een prima salaris hebben we onze eigen aanvullende regelingen zoals bedrijfsfitness, collectiviteitskortingen en een fietsplan.

We besteden aandacht aan een goed evenwicht tussen werk en privé. We ondersteunen jou op het gebied van vitaliteit, loopbaan en gezondheid in de vorm van cursussen, workshops en coaching.

Wil je meer weten over werken als verpleegkundig specialist bij Transfore?
Leon Feijen (teamleider zorg) vertelt je graag meer over deze boeiende functie. Hij is bereikbaar via (06) 10 94 85 99.

Bij vragen over de procedure kan je contact opnemen met Astrid van Gelder (teamleider bedrijfsvoering) via (06) 12 53 93 45.

Enthousiast? Reageer dan snel via de sollicitatiebutton!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in