+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Almelo.
Laad meer vacatures

QA Specialist Almelo

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

AgriFoodMatch

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Eindejaarsuitkering

Vacatureomschrijving

Bedrijfsprofiel

Zwanenberg Food Group

Ken je de naam Zwanenberg? De producten die we maken, van merken zoals Chicken Tonight, Lupack en Kips waarschijnlijk wel. Onze vegaproducten en vleeswaren, sauzen en soepen vind je in iedere supermarkt. We doen en maken nog veel meer, kijk maar op onze website . Met zo’n 1800 medewerkers en een omzet van 540 miljoen euro per jaar zijn we een grote internationale speler op de markt. Kwaliteit; daar mogen onze afnemers, klanten en eindgebruikers op rekenen. Daar kom jij in beeld. We zoeken een QA Specialist met ervaring in de grootschalige voedingsindustrie die ons team komt versterken.


Functie omschrijving - QA Specialist

QA Specialist

Wil je een cruciale rol spelen in het waarborgen van kwaliteit bij Zwanenberg, het bedrijf achter merken als Chicken Tonight, Huls, Kips, Struik en Zwan? Ben je een expert in kwaliteitscontroles en -standaarden en zie je jezelf als een motivator? Voel je je dan welkom in onze familie op de locatie Almelo, waar je de kans krijgt om je ambities in kwaliteitszorg te realiseren en je professionele ontwikkeling naar een hoger niveau te tillen!

Locatie: Almelo
Functiegroep: Productie

Ben jij dé specialist die ons op het hoogst mogelijke QA level houdt?
Interne audits, externe audits, klanten die de eisen aanscherpen, voorschriften die voortdurend veranderen, kwaliteitsnormen die we zelf ophogen omdat we nu eenmaal vooruitstrevend zijn; jij wordt er niet nerveus van. Jij bent dé QA Specialist die aanpakt wat aandacht verdient en de grote lijnen uitzet. Die verandering omarmt als een kans om te verbeteren.

Jouw uitdaging
Jij bent dé QA Specialist. Je werkt nauw samen met verschillende afdelingen binnen Zwanenberg, inclusief onze fabriek in Almelo, en speelt een sleutelrol bij het implementeren en onderhouden van onze kwaliteits- en veiligheidsnormen. Kortom, een rol waarbij je écht impact kunt maken op de organisatie en jezelf kan ontwikkelen.

Dit zijn concreet je belangrijkste taken:

  • Je zorgt dat onze producten voldoen aan alle klanteisen en wettelijke voorschriften. Je bent betrokken bij het handhaven van kwaliteitsstandaarden zoals BRC, IFS, en het Beter Leven Keurmerk;
  • Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden en leiden van externe audits en je organiseert en voert interne controles en hygiënechecks uit;
  • Je zorgt voor de naleving van ons HACCP-beleid en bent een actief lid van het HACCPteam;
  • Je werkt nauw samen met productie, kwaliteitscontrole, productontwikkeling en verkoop, en je rapporteert aan de QESH-manager;
  • Je beoordeelt productspecificaties, beantwoordt klantvragen en houdt het kwaliteitshandboek up-to-date.

Functie eisen - QA Specialist
  • Jouw expertise heb je bereikt door een hbo-opleiding in de richting van Voedingsmiddelentechnologie of een vergelijkbare studierichting;
  • Je communiceert gemakkelijk. Dit houdt in dat je een fijne gesprekspartner bent voor collega’s in alle lagen van de organisatie alsook voor klanten en andere externe partijen.
  • Met rust en kalmte kijk je naar uitdagingen en neem je anderen mee in de stappen die gezet gaan worden. Pragmatisch, dat ben jij.
  • Werken in diverse systemen schrikt je niet af.

Aanbod
  • Deze functie betekent veel verantwoordelijkheid voor jou, in een toonaangevend (inter)nationaal bedrijf. Een mooie stap in je carrière met groeiperspectief.
  • We bieden alle voorwaarden die je van een groot bedrijf als Zwanenberg mag verwachten. Een contract. Een goed salaris. Met solide arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, tegemoetkoming in ziektekosten en verzekeringen.
  • Je krijgt van ons alle ondersteuning in de vorm van opleiding en begeleiding.
  • De werksfeer is fijn. Iedereen is behulpzaam en gemakkelijk aanspreekbaar. De communicatielijnen zijn kort.

Interesse in QA Specialist?

Voel je dat dit de volgende stap in je carrière kan zijn? Laten we dan met elkaar in gesprek gaan. De eerste stap zet jij, door een motivatiebrief en cv te sturen via de button ‘Solliciteren’. Wil je eerst nog meer informatie over de functie of ons bedrijf? Bel gerust met onze Corporate Recruiter Naut via 0645342247 of via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. We zien ernaar uit je te ontmoeten!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in