+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Almelo.

Ervaren / Zelfstandig Assistent Accountant Almelo

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Bilanx

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Bilanx, een dynamisch accountantskantoor en adviesbureau, streeft naar continue ontwikkeling en vernieuwing. Met vestigingen in Almelo, Hardenberg en Rijssen, vormen we een team van enthousiaste professionals die vooruit denken en kijken. Ons doel is het bieden van het beste aan onze klanten en elkaar. We zijn op zoek naar collega's die samen met ons de toekomst willen vormgeven. Benieuwd naar de rest? Lees door!
 

Volledige vacaturetekst

Bilanx is een accountantskantoor en adviesbureau met vestigingen in Almelo, Hardenberg en Rijssen. Met een team van enthousiaste en ambitieuze collega's willen wij (ons) continue ontwikkelen. Altijd op zoek waarin we vernieuwend kunnen zijn door vooruit te denken en te kijken. We willen het beste voor de klant én voor elkaar! Samen op weg naar de toekomst, dat is wat ons bindt.

Gevraagd

Jij bij Bilanx
Als senior assistent accountant voer je de meer complexere samenstelopdrachten en consolidaties zelfstandig uit op basis van het risicogericht samenstellen. Bij bijzondere opdrachten participeer je in een team. De samengestelde jaarrekening leg je ter review voor aan de accountant. Je bereidt de aangiften vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting voor. Je doet dit voor de complexere grote klanten en je bent tevens hun sparringpartner op het gebied van bedrijfsvoering. Verder analyseer je de periodieke resultaten en jaarcijfers en draag je zorg voor een goede verslaggeving naar de cliënt. Wij vinden het belangrijk dat je sterke affiniteit hebt met ICT en IT-toepassingen, dat je(digitale) ontwikkelingen op de voet volgt en proactief handelt als zich kansen voordoen. Daarnaast zorg je als senior ervoor dat onze junior medewerkers goed worden begeleid en help je ze om te groeien in het vak.

Voor deze functie vinden wij het belangrijk dat je minimaal 5 jaar werkervaring hebt in de accountancy. Je bent ambitieus, kwaliteitsbewust en je hebt een professioneel kritische houding. Eigenschappen die je op een enthousiaste wijze inzet en combineert met liefde voor cijfers

Je krijgt een uitdagende functie. Je werkt in een team met collega's professionals rondom de klant. Jouw ontwikkeling is belangrijk voor ons. Daarom bieden we periodiek interne en/of externe cursussen aan.

Kortom: In samenwerking met jouw collega's zorg je voor een optimale dienstverlening en naleving van de relevante wetgeving, onze cliënten vertrouwen daarop.

Aanbod

Kom jij Bi ons Lanx?
Ben jij die ondernemende, meedenkende, breed geïnteresseerde, enthousiaste ervaren assistent accountant? Op zoek de volgende stap in jouw carrière? Dan zijn wij razend benieuwd naar wie jij bent. Geef ons tenminste één goede reden waarom wij jou niet mogen missen. Stuur die, aangevuld met je CV, t.a.v. Esther Freriks-Schutmaat via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in