+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Almelo.
Laad meer vacatures

Stageplaats Sociaal werk of Mbo MZ Werk Leer Centrum (WLC) Dimence Almelo Almelo

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Dimence Groep

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 16 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

In het Werk Leer Centrum van Dimence in Almelo bieden we een unieke stageplek aan. Hier help je mensen met psychische klachten om hun plek in de maatschappij te vinden. Je werkt samen in een team dat veel waarde hecht aan een veilige en fijne sfeer. Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen en je eigen inbreng is belangrijk. Plus, je ontvangt een stagevergoeding. Dit is jouw kans om een verschil te maken en waardevolle ervaring op te doen! Klaar om te ontdekken waarom wij de beste keuze voor jou zijn? Lees verder en ontdek hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Stageplaats Werk Leer Centrum (WLC) Dimence Almelo

Ben jij de mbo MZ (niveau 4) of Sociaal werk stagiaire die op zoek is naar een uitdagende en leerzame stage? Ben je nieuwsgierig en geduldig? Houd je van uitdagingen, toon je eigen initiatief en combineer je dat met een gezonde dosis humor? Kom dan het team van het Werk Leer Centrum (WLC) in Almelo versterken!

Wie zijn wij
Dimence is een dynamische aanbieder van specialistische ggz in Overijssel. Wij werken volgens de laatste professionele standaarden en zijn daar trots op! Om onze innovatiekracht te vergroten en om nog beter doelgroepgericht te kunnen werken, is Dimence voortdurend in ontwikkeling.

Het WLC van Dimence biedt dagbesteding aan mensen waarbij het, door psychische klachten, niet goed lukt om mee te draaien in de maatschappij. Het WLC biedt een fijne plek waar deze cliënten, op hun eigen tempo, verschillende werkzaamheden kunnen uitvoeren. Hierbij kun je denken aan verschillende afdelingen waaronder de productie, creatief en textiel atelier, kaarsenmakerij, fietsenwerkplaats enz. Neem een kijkje op   en zie welke mooie ‘producten ’ onze deelnemers maken.

Wat ga je doen?

  • Je ondersteunt de activiteitenbegeleider bij zijn/haar werkzaamheden.
  • Je observeert en begeleidt onze cliënten.
  • Je zorgt voor een fijne sfeer op de groep.

We doen het samen!

Samenwerken vinden we belangrijk binnen Dimence. Dit zeggen we niet alleen, dit doen we ook; in het belang van de patiënten die wij behandelen en hun naasten!

Ben jij onze nieuwe stagiaire?

  • Je zit in leerjaar 3 of 4 van de opleiding mbo MZ niveau 4, richting specifieke doelgroepen of agogisch medewerker ggz. Of Sociaal werk niveau 4.
  • Naast de juiste opleiding is het belangrijk dat je nieuwsgierig en geduldig bent, eigen initiatief toont, van uitdagingen houdt, positief bent en goed kunt relativeren. Uiteraard beschik je daarnaast over een gezonde dosis humor.

Wij hebben veel te bieden!

  • We bieden je een stage voor minimaal 16 uur per week met ingang van het nieuwe schooljaar 2024/2025.
  • We bieden een uitdagende stageplaats in een fijn team; een dynamisch team dat grote waarde hecht aan een veilige werksfeer. Er is ruimte om jezelf te ontwikkelen en/of een actieve rol te nemen in je eigen persoonlijke groeiproces. Jouw mening telt!
  • We bieden je een stagecontract + stagevergoeding aan volgens de CAO-ggz.

Meer weten?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Susan Veneman, senior Vak begeleider of Lisa Krikken WLC Almelo, bereikbaar op 0546-535545.

Enthousiast? Reageer dan snel via de sollicitatiebutton!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in