+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Almelo.

Constructeur Almelo

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tecforce

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.200 - € 3.800 p/m
  • Auto v/d zaak, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Duik in de wereld van bouwconstructies als veelzijdige Constructeur bij een toonaangevend adviesbureau. Werk aan uitdagende ontwerpen en constructies binnen zowel luxe woningbouw als utiliteitsbouw. Je rol omvat het ontwerpen, het aansturen van tekenaars en het waarborgen van technische haalbaarheid. Jouw creativiteit en probleemoplossend vermogen zijn cruciaal om innovatieve oplossingen te bieden. Enthousiast om verder te verkennen? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Als jij een veelzijdige Constructeur bent, wil werken voor een adviesbureau gespecialiseerd in bouwconstructies, graag werkt aan ontwerpen en constructies van verschillende omvang en materialisering, lees dan snel verder! Wij zijn namelijk op zoek naar een Constructeur in de regio Almelo.


Wat ga je doen?

Als Constructeur in de regio van Almelo ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen van bouwconstructies voor zowel luxe woningbouw als utiliteitsbouw. Je werkt nauw samen met opdrachtgevers, projectontwikkelaars, architecten en uitvoerende partijen om de wensen en eisen van het project te begrijpen en te vertalen naar technisch haalbare oplossingen. Naast het ontwerpen van constructies, stuur je ook constructieve tekenaars aan om ervoor te zorgen dat de ontwerpen nauwkeurig worden uitgewerkt volgens de geldende normen en voorschriften. Je communiceert regelmatig met alle betrokken partijen om ervoor te zorgen dat het project soepel verloopt en eventuele problemen tijdig worden opgelost.

Een belangrijk aspect van je werk als constructeur is het vermogen om probleemanalyse uit te voeren en inventieve oplossingen te bedenken. Of het nu gaat om het overwinnen van technische uitdagingen of het optimaliseren van constructies voor maximale efficiëntie en veiligheid, jij bent in staat om creatief te denken en innovatieve oplossingen te vinden. Nauwkeurigheid en structuur zijn essentieel in je werk als constructeur. Je zorgt ervoor dat alle berekeningen en ontwerpen tot in de kleinste details kloppen en dat het eindresultaat voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Met jouw expertise draag je bij aan het succesvol realiseren van hoogwaardige bouwprojecten.



Gevraagd

De ideale Constructeur woont in de regio van Almelo. Voor deze functie vragen wij op zijn minst een jaar ervaring in een soortgelijke functie. Je bent communicatief sterk, durft initiatief te nemen en bent creatief in het bedenken van passende oplossingen. Verder voldoe je aan het volgende:

  • Minimaal afgeronde hbo- opleiding Bouwkunde met specialisatie in constructies;
  • Ervaring in het maken van berekeningen;
  • Kennis van verschillende softwarepakketten, zoals AutoCAD, Technosoft en Excel (pluspunt).


Aanbod

Bij Tecforce streven we ernaar een werkomgeving te creëren waarin jouw persoonlijke groei centraal staat. We staan klaar om jouw vragen te beantwoorden en bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder:

  • Een bruto maandsalaris variërend van €3.200,- tot €3.800,-;
  • Vakantiebijslag van 8,33%;
  • Vakantiedagen plus adv-dagen conform geldende cao van de opdrachtgever;
  • Pensioenopbouw via Tecforce;
  • Toegang tot een premium online platform met 200+ cursussen;
  • Auto van de zaak;
  • Doorgroeimogelijkheden naar senior constructeur/ leidinggevend constructeur/ vestigingsmanager.

Als je ervan overtuigd bent dat je de juiste kandidaat bent, twijfel dan niet en solliciteer direct! Zelfs als je niet volledig aan alle vereisten voldoet, maar je jezelf wel in deze functie ziet, nodigen we je uit voor een gesprek om samen naar de mogelijkheden te kijken.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in