+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Almelo.
Laad meer vacatures

Calculator Werktuigbouwkundige Installaties Almelo

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Voort

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.300 p/m
  • Opleidingsbudget

Vacature in het kort

In deze functie als calculator ben je een belangrijke schakel in projecten voor verschillende sectoren. Je werkt samen in een team met veel kennis en ervaring. Je vertaalt de wensen van klanten naar ontwerpen en begrotingen. Na de afronding van een project, vier je samen het succes. Je bezoekt ook de projectlocatie om trots te zijn op het resultaat. Je bent het aanspreekpunt voor klanten en collega's. Je krijgt de kans om te groeien en jezelf te ontwikkelen met trainingen en talentprogramma's. Nieuwsgierig naar wat deze functie verder inhoudt? Lees door voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Als calculator speel jij een cruciale rol in het voortraject van projecten binnen de utiliteitssector. Je werkt aan diverse projecten in sectoren zoals industrie, gezondheidszorg, kantoren en retail. Je staat er niet alleen voor. Binnen het enthousiaste team van onze opdrachtgever, in een dynamische werkomgeving, vind je collega's met uitgebreide technische kennis en ervaring in de utiliteit. Vanaf het eerste klantcontact ben jij verantwoordelijk voor het vertalen van de klantwensen naar een technisch ontwerp en een nauwkeurige begroting. Zodra het project wordt goedgekeurd, wordt jouw ontwerp door collega's in de uitvoering gerealiseerd. Na een succesvolle afronding van het project wordt dit uiteraard gezamenlijk gevierd! Samen met je collega's breng je ook een bezoek aan de project locatie na oplevering, om trots te kunnen zijn op het gezamenlijk behaalde resultaat. In dit hele proces vervul jij een belangrijke rol en dat voel je. Met jouw heldere communicatie ben jij het centrale aanspreekpunt voor zowel de klant als je collega's binnen het projectteam.


Wat wij bieden?

Een baan hebben waar je blij van wordt en die écht bij je past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. Daar helpen wij je graag bij. Wanneer je via Voort in dienst komt, heb je niet alleen een leuke baan en goede begeleiding: ook heb je de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen. Op persoonlijk of technisch vlak met onze Voort Academy of via één van onze talentprogramma’s. Samen groeien we verder! 

Je krijgt van ons: 

  • Een mooie baan bij onze opdrachtgever;
  • Een salaris dat aansluit bij je werkervaring en de branche;
  • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken;
  • De mogelijkheid tot deelname aan één van onze talentprogramma’s;
  • Een opleidingsbudget van €1500,- per jaar zodat je blijft groeien;
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus;
  • 25 vakantiedagen o.b.v. 40-urige werkweek (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever).
Ben jij het?

·      Afgeronde mbo-opleiding op niveau 4 in installatietechniek (vereiste) ·      Ervaring is een pré, maar niet vereist; leergierigheid en bereidheid tot persoonlijke groei zijn belangrijk ·      Passie voor werktuigbouwkundige installaties en interesse in innovatieve technieken voor duurzame oplossingen


Waar jij werkt

Onze opdrachtgever staat bekend om hun betrouwbaarheid, deskundigheid en betrokkenheid jegens alle relaties en medewerkers. Samenwerking staat bij hen centraal. Het is een solide familiebedrijf met installatiebedrijven in Overijssel, Gelderland en Duitsland. Daarnaast bieden ze advies-, service- en beveiligingsdiensten aan. Met een team van meer dan 500 medewerkers leveren ze een professionele en geïntegreerde aanpak voor ontwerp, realisatie, onderhoud en beheer van diverse technische installaties. Hun expertise strekt zich uit tot woningen, woongebouwen, utiliteitsbouw, retail en industrie. Dit familiebedrijf heeft een rijke geschiedenis van meer dan 70 jaar.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in