+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

101 Industriële Automatisering - PLC Programmeur Almelo

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Headhuntersteam

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Het bedrijf realiseert projecten in diverse branches en voorziet partners van slimme automatiseringsoplossingen. Je werkt in een hecht team, waar persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Meer weten? Lees vooral verder!
 

Volledige vacaturetekst

Bedrijfsprofiel

101 Industriële Automatisering is gevestigd te Almelo en opgericht in 2014. Het bedrijf heeft in 10 jaar een groot aantal succesvolle projecten in verschillende branches gerealiseerd. 

De organisatie maakt bedrijven productiever, efficiënter en succesvoller. Juist nu de uitdagingen rond energie, grondstoffen en personeel groter zijn dan ooit. De organisatie voorziet haar partners van slimme automatiseringsoplossingen voor processen en is van A - Z betrokken bij het gehele project, van ontwerp tot inbedrijfstelling en onderhoud.

Bij 101 Industriële automatisering werken engineers met brede expertise op het gebied van machines, lijn- en procesbesturingen. Alle ingenieurs beschikken over diepgaande kennis van elektrotechniek en Industriële automatisering.

Meer output, lagere downtime en constante kwaliteit is waar de organisatie voor staat. Dit doen zij met high-end automatiseringsoplossingen voor verschillende opdrachtgevers in verschillende sectoren. Van grote transportprojecten tot productie van salades. En van het hart van Twente tot Rio de Janeiro.

Je komt terecht in een hecht en ervaren team van soft en hardware engineers. Middels een ontwikkelplan wordt jou de kans geboden om je te ontwikkelen, te groeien tot een onmisbare kracht, voor je werkgever maar ook voor opdrachtgevers. 

Je komt te werken in een team waarin geen strakke hiërarchie bestaat, maar waarin iedereen elkaar vertrouwt en ondersteunt waar nodig. Een team dat samen uitdagingen aangaat en elke dag werkt aan mooie projecten. 


Bedrijfscultuur

Op de afdeling engineering te Almelo kom je terecht in een team van 10 engineers, verdeeld onder hardware en software engineers. Er is een goede mix tussen jonge en ambitieuze engineers en ervaren senior engineers. Buiten de afdeling engineering, beschikt 101 Industriële automatisering over een eigen assemblage afdeling, hier kunnen de oplossingen getest en geassembleerd worden.

Bij 101 Industriële automatisering krijg je de vrijheid om jouw eigen invulling te geven aan jouw opdracht en de aanpak. Zo kunnen engineers bij 101 hun wensen doorgeven qua projecten, werktijden / thuiswerken en ontwikkelingsmogelijkheden. 

Als Software Engineer PLC ben je in een vroeg stadium al betrokken bij de projecten, je denkt mee in een oplossing en overlegt met de (eind)klant wat de wensen en doelen zijn. Je zet verschillende methoden en technieken in, waaronder: PLC, HMI, Profinet, ASI-bus, track & trace en visualisatie.

Wanneer alle eisen en wensen duidelijk zijn ga je in overleg met de hardware afdeling om te kijken of alle componenten aanwezig zijn. Vervolgens wordt de software opgezet en wordt er gekeken of er standaard functies gebruikt kunnen worden om de efficiëntie van het programmeren te verhogen. Met collega’s kan overlegd worden om eventuele lastige situaties op te lossen en andersom. Klantspecifieke wensen verwerk je in de software en daarna kan de software op locatie getest worden.
 


Functie eisen

•    Je hebt een afgeronde HBO- diploma in de richting van mechatronica, elektrotechniek of Industriële automatisering 
•    Minimaal 3 jaar ervaring met de engineering van PLC systemen
•    Je hebt affiniteit met innovatieve software
•    Ervaring met klantcontact en een communicatieve instelling

Arbeidsvoorwaarden:

•    Direct een vast contract met 24 vakantiedagen en 13 ADV dagen en 8% vakantiegeld
•    Werken in een innovatieve omgeving
•    Afwisseling in regionale, nationale en in overleg / internationale projecten
•    Werken in een hecht team, met een goede sfeer en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling
•    Doorgroeimogelijkheden op basis van jouw wensen en kwaliteiten
•    Een salaris tussen de 3500,- en 5500,- bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op jouw ervaring en opleidingsachtergrond
•    Een persoonlijk budget voor het volgen van cursussen / opleidingen
 

Headhuntersteam ondersteund 101 Industriële automatisering bij de werving van deze vacature.
Wilt u solliciteren of graag meer informatie? Neem dan contact op met Tom Nederhof, Consultant bij Headhuntersteam Zwolle via 038 421 2118 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in