+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Almelo.
Laad meer vacatures

Technisch Productiemedewerker Almelo

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Euro Planit

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,59 p/u

Vacature in het kort

Houd je van de geur van metaal en wil je graag aan de slag in de techniek? In deze functie maak je van stukken materiaal mooie eindproducten. Je werkt met verschillende machines en geen dag is hetzelfde. Ook als je nog niet alles weet, kun je hier starten. Het bedrijf leert je graag alles. Je werkt van maandag tot vrijdag, en op vrijdag ben je lekker vroeg klaar. Als het goed gaat, krijg je de kans om voor lange tijd te blijven. Plus, je krijgt een mooi salaris en reiskostenvergoeding. Klaar voor de volgende stap? Ontdek meer details!
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij je ontwikkelen in de technische sector? Wij zoeken een technisch productiemedewerker in Almelo voor in de dagdienst! Wil je meer weten over deze vacature, neem dan contact met ons op! Dit ga je doen

Heb jij affiniteit met de metaal sector? Of wil je hier graag van alles over leren? Dan zoeken wij jou! Het bedrijf beschikt over diverse machines, van zaagmachines, draaibanken tot freesmachines. Jij zorgt ervoor dat je van een stuk materiaal een eindproduct maakt. De werkzaamheden zijn afwisselend aangezien er verschillende klant specifieke producten gemaakt worden. Denk hierbij aan het zagen van stangen en buizen, inpakken, voorraad op peil houden, machines bedienen etc.

Binnen dit bedrijf geldt een echte aanpakkerscultuur, waarbij de mouwen opgestroopt worden. Heb jij nou wel de interesse en de juiste motivatie, maar mis je de voorkennis? Als jij de motivatie hebt om het te leren dan wil het bedrijf jou opleiden en begeleiden tot een vakvolwassen medewerker.

De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag van 07:30 - 16:15 en op vrijdag werk je tot 14:15, kortom...op tijd weekend!

Bevalt het werk goed? Dan wil de opdrachtgever jou graag zelf op contract!

Over de opdrachtgever

Onze opdrachtgever is actief in de metaal sector en vervaardigd onder andere gasveren, gaffels en kogelgewrichten voor diverse toepassingen in allerlei branches. Deze producten maken zij van diverse materialen zoals metaal en kunststof. Je komt te werken in een klein, hecht team van ongeveer 6 medewerkers die beschikken over en Twentse nuchtere mentaliteit.

Wat bieden wij?
  • Een leuke baan voor langere tijd en bij goed functioneren kom je op contract bij onze opdrachtgever;
  • Een bruto uurloon van € 13.59 per uur;
  • Reiskosten €0,19 per kilometer.
Meer informatie

Ben jij enthousiast geworden van de vacature? Klik dan op de "solliciteer direct" knop en dan spreken wij elkaar snel. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met Jolein Masselink 06-83674180.



Gevraagd

  • Jij hebt enige affiniteit met techniek of metaal; 
  • Je bent fulltime beschikbaar.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in