+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Almelo.
Laad meer vacatures

HR-Businuesspartner Almelo

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Flexibility Almelo - Twente

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Parttime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.400 - € 4.400 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Als HR Business Partner binnen onze organisatie, een toonaangevend schoonmaakbedrijf, ben je de sparringpartner voor leidinggevenden en de vraagbaak voor medewerkers. Je speelt een cruciale rol in het signaleren van ontwikkelingen en het proactief aandragen van verbetervoorstellen. Geniet van een informele werksfeer, veel zelfstandigheid, en de mogelijkheid om hybride te werken. Ontvang een aantrekkelijk salaris, onbeperkt vakantiedagen, en een goede pensioenregeling, naast andere secundaire arbeidsvoorwaarden. Enthousiast over wat je tot nu toe hebt gelezen? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

HR Business Partner (Parttime, 32 uur)

Weet jij leidinggevenden zo te coachen dat zij groeien in hun functie? Zoek jij de combinatie van tactisch, strategisch en operationeel in één rol? Dan hebben wij dé functie voor jou binnen ons gezellige team!

Wat ga je doen?

Als HR Business Partner en je sparringpartner en adviseur voor leidinggevenden in de operatie en vraagbaak voor medewerkers. Je signaleert en analyseert wat er gebeurt in jouw regio en stelt proactief verbetervoorstellen voor. Dit doe je zowel richting de operatie als binnen de HR afdeling.

Je bent verantwoordelijk voor alle facetten van HR in jouw regio. Daarbij word je ondersteund door onze administratief medewerker HR en werk je nauw samen met onze verzuimcoach. Daarnaast spar je regelmatig met de andere twee collega´s van HR en de HR manager. Samen dragen wij het HR beleid uit.

Je bent regelmatig onderweg om te horen wat er speelt onder onze medewerkers in de fabrieken. Hierin ligt jouw focus op de inzetbaarheid van onze medewerkers.

We zijn als HR afdeling in ontwikkeling en krijgen steeds meer een tactische en strategische positie. Jij bent die ervaren HR professional, die met kennis en kunde junior collega’s kan begeleiden.

Hiernaast leid je projecten op de afdeling op het gebied van alle HR facetten en vervul je de rol van HR Business Partner.

Voor wie ga je dit doen?

Dit bedrijf is onderdeel van Gom, een van de meest toonaangevende schoonmaakbedrijven van Nederland. Zij zijn thuis in de schoonmaak in industriële foodproductie. Samen met ongeveer 1600 specialisten met diverse talen en achtergronden zorgen we bij rond de 160 klanten ervoor dat de productie in de levensmiddelenindustrie ten alle tijden hygiënisch plaats kan vinden. De kwaliteit van de hygiëne heeft rechtstreeks invloed op de kwaliteit en veiligheid van het eindproduct, zodat ook jij zeker kunt zijn dat jouw eten bij supermarkten, in de horeca en andere plekken op een schone plek is bereid en verpakt. Voor deze reiniging zijn specifieke kennis en technieken nodig. Wij zijn er trots op dat wij die al ruim 20 jaar in huis hebben én behouden door vernieuwingen te onderzoeken en te implementeren!


Wat je krijgt

Je komt terecht in een groeiende organisatie met een kleine en flexibele staforganisatie als onderdeel van een groter moederbedrijf. We kennen een informele werksfeer met veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid waarin positief kritisch de boventoon voert. Je krijgt alle ruimte en vrijheid om jouw eigen agenda in te delen waarbij aanwezigheid op locaties voor overleggen een bepaalde mate van flexibiliteit vragen.

Naast een veelzijdige functie binnen een leuk team, bieden wij:

  • Een salaris tussen de 3.400 en 4.400 euro bruto per maand o.b.v. 40 uur per week. We schalen jou in op basis van opleiding en relevante werkervaring;
  • Onbeperkt aantal vakantiedagen;
  • Je treedt in dienst voor een jaar, bevalt het van beide kanten? Dan treed je vast in dienst;
  • Laptop en telefoon;
  • Kilometervergoeding van 0,23 cent;
  • Indien een overnachting in uitzonderlijke gevallen nodig is, dan wordt dit vergoed;
  • Goede pensioenregeling en de mogelijkheid tot deelname aan collectieve (zorg)verzekeringen;
  • Voldoende mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingsprogramma’s.

Waar ga je dit doen?

We werken momenteel veel vanuit Rijssen, omdat daar ook onze administratieve collega’s zitten. Maar juist om de operatie in de andere delen van Nederland goed te kunnen ondersteunen zijn we op zoek naar een collega vanuit een ander deel van het land. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de provincies Noord-Brabant, Utrecht, Zuid- of Noord-Holland. Ongeacht jouw woonplaats is reisbereidheid erg belangrijk om de operatie optimaal te kunnen ondersteunen en de verbinding met de HR afdeling. Uiteraard bieden wij de mogelijkheid om hybride te werken.

Je bent een volwaardig gesprekspartner op het gebied van HR en leiderschap. Je bent ondernemend, stelt je proactief op en omarmt verandering. Je vindt het leuk om flexibel in te springen op de klantvraag. Je hebt oog voor de optimale ontwikkeling, duurzame inzetbaarheid en motivatie van medewerkers. Als je ergens niet verder komt, dan denk je in oplossingen en zoek je verbinding met jouw collega’s. Je begrijpt het spanningsveld van de operatie en de kaders vanuit de centrale organisatie. Je bent daadkrachtig en communiceert open, sterk, integer en tactisch en neemt jouw collega’s en de operatie daarin mee. Je krijgt energie van een dynamische omgeving en bouwt graag mee aan een organisatie in beweging.

Daarnaast beschik je over:

·       Een afgeronde opleiding op hbo niveau;

·       Minimaal 2 jaar relevante werkervaring in een HR adviseurs of HR Business partner rol;

·       Uitgebreide kennis van de relevante wet- en regelgeving en je kunt deze toepassen;

·       Ervaring met veranderingsprocessen en het coachen van leidinggevenden, deze in beweging krijgen en het laten groeien in hun rol;

·       Je werkt meerdere dagen per week op locatie waarvan je 1 dag in Rijssen aan het werk bent. Ook heb je er geen bezwaar tegen om in de avonduren te werken. Je beheert hierin je eigen agenda.

·       En je hebt affiniteit met het werken in een productieomgeving.


Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in