+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Almelo.
Laad meer vacatures

Project Manager Almelo

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Voort

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 5.000 p/m
  • Opleidingsbudget

Vacature in het kort

Stap in de wereld van high tech met een focus op duurzaamheid en innovatie, waar je een strategisch onderdeel wordt van een projectteam dat de toekomst van materiaalonderzoek vormgeeft. Werk samen met diverse belanghebbenden om een portfolio van oplossingen te ontwikkelen die voldoen aan de strategische prioriteiten. Geniet van unieke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een aandraagbonus en de kans om jezelf te blijven ontwikkelen met trainingen en talentprogramma s. Nieuwsgierig naar hoe jij een verschil kunt maken? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Wil je instappen in een high tech wereld met een sterke focus op duurzaamheid en innovatie? Ben je op zoek naar een positie waarin je een bijdrage zult leveren aan de routekaart voor toekomstige oplossingen voor materiaalonderzoek? Wil je dit doen in een internationale en vriendelijke omgeving? Dan is dit misschien jouw kans om een strategisch onderdeel te worden van het projectteam van deze interessante opdrachtgever. De rol heeft een sterke strategische impact. Samenwerkend met belanghebbenden uit verschillende functies, zul je een dynamische portfolio van oplossingen ontwikkelen, onderhouden en leveren die voldoen aan de strategische prioriteiten van het bedrijf. Je zult nauw samenwerken met R&D (Research and Development), Product- en Segment Marketing, en Integrated Supply Chain functionele managers om ervoor te zorgen dat prioriteiten over relevante producten of projecten in balans zijn en afgestemd zijn om te voldoen aan de bedrijfsbehoeften op het gebied van kosten, kwaliteit en innovatie. De projectmanager heeft als voornaamste verantwoordelijkheid ervoor te zorgen dat er een plan is dat cross-functioneel wordt overeengekomen en dat kan worden gevolgd en beheerd. Projecten zullen belanghebbenden uit verschillende delen van het bedrijf betrekken. Belanghebbenden kunnen nationaal en internationaal verspreid zijn. Daarom moet de persoon in deze functie ervoor zorgen dat er een solide basis is voor het beheer en het algemene succes van de levering. De persoon in deze functie is verantwoordelijk voor het coördineren van de projectmiddelen om ervoor te zorgen dat de projectdoelstellingen worden bereikt. Ze moeten begrijpen wanneer projectuitzonderingen moeten worden geëscaleerd via het portfolio-governanceproces, zodat opties en aanbevelingen voor oplossingen worden geïdentificeerd. De persoon in deze functie zal persoonlijke en professionele ervaring hebben om betekenisvolle en ondersteunende relaties op te bouwen en te beheren binnen het projectteam en met interne en externe belanghebbenden gedurende de gehele leveringscyclus.


Wat wij bieden?

Een baan hebben waar je blij van wordt en die écht bij je past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. Daar helpen wij je graag bij. Wanneer je via Voort in dienst komt, heb je niet alleen een leuke baan en goede begeleiding: ook heb je de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen. Op persoonlijk of technisch vlak met onze Voort Academy of via één van onze talentprogramma’s. Samen groeien we verder! 

Je krijgt van ons: 

  • Een mooie baan bij onze opdrachtgever;
  • Een salaris dat aansluit bij je werkervaring en de branche;
  • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken;
  • De mogelijkheid tot deelname aan één van onze talentprogramma’s;
  • Een opleidingsbudget van €1500,- per jaar zodat je blijft groeien;
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus;
  • 25 vakantiedagen o.b.v. 40-urige werkweek (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever).
Ben jij het?
  • Een technische opleiding is een pre
  • Het vermogen om multidisciplinaire projectteams te leiden, inspireren en motiveren
  • Bewezen ervaring in het tijdig, binnen budget en met de juiste kwaliteit opleveren van projecten
  • Kennis van en bekendheid met Agile methodologieën en opleveringstechnieken
  • Kennis van het maken van een business case, inclusief hoe veranderingen in plannen de business case positief of negatief kunnen beïnvloeden
  • Uitstekende communicatieve en organisatorische vaardigheden, met het vermogen om te communiceren met een diverse, cross-functionele, multi-level doelgroep
Waar jij werkt

Een bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van machines voor materiaal analyses

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in