+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Almelo.

Assistent Crossdock Manager (Holten) Almelo

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Flexibility Almelo - Twente

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Als assistent manager crossdock ben jij de motor achter onze logistieke operaties. Je leidt en motiveert het team om topresultaten te behalen. Je dag begint met het plannen en aanpakken van uitdagingen. In de middag werk je aan de toekomstige capaciteit. Samenwerken is key, zowel met je team als andere afdelingen. Je bent niet alleen een manager, maar ook een coach die het beste uit zijn team haalt. Klaar om jouw talenten te laten zien? Lees verder en ontdek hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Jij bent de drijvende kracht achter de soepele verloop van de crossdock activiteiten en je weet als geen ander hoe belangrijk het team is om tot goede resultaten te komen. Houd jij van een uitdaging en vind je afwisseling heel belangrijk? Lees dan snel verder over de functie van assistent manager crossdock!

Hoe ziet jouw dag eruit?

De computer start op en jij pakt alvast een bak koffie. Je checkt je mails en de overdracht en maakt een planning voor vandaag. Er waren een aantal knelpunten gisteravond en vannacht waar je mee aan de slag gaat. Om 10:00 uur staat er een overleg gepland met een van de supervisors. Daar worden een aantal zaken besproken waar je samen met het team mee aan de slag gaat.

In de middag ga je aan de slag met de capaciteitsplanning voor komende week. Je houdt goed in de gaten of er knelpunten zijn en of je moet opschakelen. Je hebt nauw contact met de assistent warehouse manager om te kijken of jullie nog capaciteit kunnen uitwisselen op piekmomenten. De dag sluit je af met een overleg met de warehouse manager waar de lopende zaken worden besproken. Fijn om even te kunnen sparren en je gaat met een goed gevoel naar huis!


Dit ga je doen:

In deze cruciale rol ben je de drijvende kracht achter het soepele verloop van onze crossdockoperaties. Jouw taken omvatten het leiden en inspireren van je supervisors om optimale prestaties te leveren, waarbij je constant streeft naar de hoogste kwaliteitsnormen. Met een scherp oog op capaciteitsplanning zorg je ervoor dat we kunnen omgaan met de groeiende volumes en de uitbreiding van onze exporttak, terwijl je tegelijkertijd de strakke KPI’s nauwlettend in de gaten houdt.

Flexibiliteit is essentieel in deze rol, waarbij je ook bereid moet zijn om bij te springen bij ziekte of verlof om de continuïteit te waarborgen. Je zult nauw samenwerken met andere afdelingen om processen te verbeteren en ervoor te zorgen dat de ureninzet op het crossdock en in het warehouse optimaal op elkaar zijn afgestemd.

Maar jouw rol gaat verder dan alleen operationele taken. Je bent een mentor en coach voor jouw team, waarbij je hen ondersteunt en begeleidt om samen naar een hoger niveau te groeien. Door een luisterend oor te bieden en een cultuur van samenwerking te bevorderen, creëer je een sterke teamgeest en draagkracht binnen de organisatie.


Jij brengt mee:
  • MBO+ of HBO werk- denkniveau
  • 3-5 jaar ervaring in de logistieke sector
  • Beheersing van de Engelse taal
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in