+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Almelo.

Voorraadbeheerder, Benchmark Electronics Almelo

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tempo-Team

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Tempo-Team

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 16,52 p/u

Vacature in het kort

Wij zoeken een nauwkeurige en actieve voorraadbeheerder, ook wel een waterspider genoemd. Je zorgt ervoor dat de voorraden altijd kloppen en houdt alles goed bij in de systemen. Je komt te werken in een gezellig team waar iedereen gelijk is en er heerst een fijne sfeer. Je kunt doorgroeien en zelfs kans maken op een vast contract. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wij zijn op zoek naar een spin in ‘t web. Of om nog specifieker te zijn; een waterspider. Een wat? Voor het gemak noemen wij het voor nu even voorraadbeheerder. Houd jij van nauwkeurig te werk gaan, vrijheid in je functie en een salaris van € 16,52
per uur? Lees snel verder!

Wat bieden wij jou
  • Een lekker uurloon van €16,52 per uur
  • Uitzicht op overname bij goed functioneren
  • Een hele dynamische functie
  • Doorgroeimogelijkheden binnen Benchmark
  • Een baan voor langere tijd
  • Kies zelf je werktijden
Wie ben jij

Als voorraadbeheerder ben jij actief en wil jij problemen vóór zijn. Jij hebt al enige ervaring in de logistieke sector. Verder is het belangrijk dat jij:

  • De Nederlands taal beheerst in zowel woord als geschrift
  • Fulltime beschikbaar bent (maandag tot en met vrijdag)
  • Minimaal mbo 4  werk- en denkniveau hebt.
Wat ga je doen

Als voorraadbeheerder bij Benchmark monitor jij de voorraden. Als jij je werk perfect uitvoert zijn er nooit te weinig of te veel producten aanwezig. Ontbreekt er iets op de afdeling? Jij zorgt ervoor dat de missende producten weer terechtkomen of worden besteld. Ook administratief ben je veel bezig als voorraadbeheerder, bijvoorbeeld om alle voorraden juist te noteren/verwerken binnen de systemen. De werktijden bij Benchmark zijn flexibel en geven je lekker veel vrijheid. Tussen 07:00 en 09:00 uur start jij je dienst en vervolgens werk jij 8 uur. Dus of je nou lekker op tijd vrij wilt zijn of ‘s ochtends iets langer uitslapen. De keuze is aan jou!

Waar ga je werken

Benchmark Electronics is het brein achter veel elektronica. Werken bij Benchmark is lachen, gieren, brullen, maar tijdens de werkuren is iedereen geconcentreerd aan de slag met hun taak. Dat is ook nodig, want de producten die geproduceerd worden zijn van groot maatschappelijk belang. Daarbij kom je te werken als voorraadbeheerder terecht in een gezellige en informele werksfeer. Er heerst een ons-kent-ons cultuur en iedereen is gelijk. Een en al gezelligheid op de werkvloer bij Benchmark Electronics!

Sollicitatie

Word jij onze nieuwe water spider / voorraadbeheerder? Solliciteer snel en deze toffe baan kan van jou zijn! Via de de bevestiging in je email kan je gelijk een bel-afspraak inplannen! Wij bellen je dan op jouw gekozen moment. Eerst nog wat vragen over de functie? Neem gerust contact met ons op. Tot snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in