+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Almelo.

Kwaliteitscontroleur, Benchmark Electronics Almelo

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Tempo-Team

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Tempo-Team

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.405 p/m

Vacature in het kort

Zoek je een baan in de elektronica waar je echt uitgedaagd wordt? Bij ons, Benchmark Electronics, kun je aan de slag als kwaliteitscontroleur. Je gaat werken met de nieuwste technologieën en krijgt de kans om jezelf verder te ontwikkelen. We bieden een mooi maandloon en hebben leuke extra's, zoals vrijdagmiddag borrels. Je kunt zowel fulltime als parttime werken, met flexibele werktijden. Benchmark is een internationaal bedrijf dat actief is in verschillende sectoren. Intrigeert wat je hebt gehoord? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Ben je op zoek naar een uitdagende functie te midden van elektronica? Als kwaliteitscontroleur bij Benchmark Electronics kun je deze rol vervullen, met een aantrekkelijk maandloon van €3.405 en een contract van een jaar!

Let op: kandidaten zonder ten minste 2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie komen niet in aanmerking.

Wat bieden wij jou
  • Maandloon van: 3.405,00
  • Wij investeren in jouw ontwikkeling.
  • Contract van 1 jaar.
  • Werken bij de top van high -tech.
  • Vrijdagmiddag borrels.
  • Parttime of fulltime werk.
Wie ben jij

Als kwaliteitscontroleur heb je een scherp oog voor het lezen van schema's en heb je ervaring met het testen van PCB's. Daarnaast is het handig als je:

  • Heb jij een technische opleiding afgerond op minstens MBO niveau 4.
  • Heb je minimaal 2 jaar ervaring als kwaliteitscontroleur.
  • Wil jij voor langere tijd aan het werk bij Benchmark Electronics!
Wat ga je doen

Het opsporen en verhelpen van storingen is jouw passie als kwaliteitscontroleur. Samen met je collega's ga je aan de slag met het vinden van problemen in elektronische kabinetten, zowel met geautomatiseerde als handmatige testmethoden. Wanneer je een storing ontdekt, begint het echte werk voor jou: je lost de storing zelf op! Met jouw relevante opleiding en ervaring als tester is dit een eitje. Bij Benchmark kun je zowel fulltime als parttime werken in dagdiensten tussen 07:00 en 19:00 uur, en je hebt de vrijheid om zelf te kiezen hoe laat je begint. Of je nu een ochtendmens bent of graag wat langer slaapt, bij Benchmark is dit allemaal mogelijk.

Waar ga je werken

Benchmark Electronics is verkozen tot het meest vitale bedrijf van Twente in 2022! Tijdens je pauze kun je genieten van rennen en wandelen in de buitenlucht. Bij Benchmark Electronics wordt er echt geluisterd naar jouw behoeften, met volledige ondersteuning op maat! Dit internationale technologiebedrijf opereert wereldwijd in diverse sectoren, waaronder de medische sector, telecommunicatie en zelfs lucht- en ruimtevaart. Verrassend, toch? Celine en Fairuz zijn er om je te begeleiden en bieden altijd koffie of thee aan, met iets lekkers erbij. Ben je klaar om jezelf verder te ontwikkelen als kwaliteitsmedewerker? De Benchmark Academy staat klaar met een breed assortiment mogelijkheden voor jouw ontwikkeling.

Sollicitatie

Het moment is daar! Druk op de gele knop om je sollicitatie voor de functie van kwaliteitscontroleur te voltooien. Doe het vandaag nog en wie weet werk jij binnenkort met de nieuwste elektronische apparaten. Snel en eenvoudig!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in