+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Almelo.

Tester serverkasten Almelo

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tempo-Team

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Tempo-Team

Gevraagd

  • 38 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 20,05 p/u

Vacature in het kort

Bij ZT Systems zoeken we testers voor onze serverkasten. Je gaat aan de slag met het testen van servers voordat ze naar klanten gaan. Dit doe je door verschillende tests, zoals stresstests, uit te voeren. Als je problemen vindt, los je deze op. Ook vervang je eventueel kapotte onderdelen. Je krijgt een training voordat je begint. Je werkt in een 2-ploegensysteem, met vaste tijden. Dit is een kans om te werken in een snelgroeiend bedrijf en je IT-vaardigheden te gebruiken. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Ontdek meer!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een IT'er en wil je graag bijdragen aan een groeiende organisatie die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van cloudopslagsystemen? Voor ZT Systems in Almelo zijn we op zoek naar testers die de laatste controle uitvoeren voordat de servers worden verzonden naar de klanten.

Wat bieden wij jou
  • €20,05 incl. toeslagen
  • Fulltime aan de slag met een vast rooster
  • Werk voor langere tijd
  • Snel groeidende werkgever
Wie ben jij

Als IT'er heb je verstand van zowel hardware als software. Voor jou is het geen probleem om verschillende componenten te vervangen indien nodig. Je bent bekend met Linux en vindt het leuk om je te verdiepen in een systeem en deze volledig te testen. Daarnaast ben je:

  • Beschikbaar om te werken in een 2-ploegensysteem
  • Ervaren in het werken met Linux
  • In het bezit van minimaal een MBO 3 diploma
Wat ga je doen

Je gaat aan de slag bij de afdeling QC (kwaliteitscontrole), waar alle serverkasten worden getest voordat ze naar de klant worden verzonden. Je voert uitgebreide tests uit op de servers, inclusief stresstests, om ervoor te zorgen dat de klanten gegarandeerd zijn van een goed functionerende server. Indien er foutmeldingen zijn, rapporteer je deze en los je ze op. Als er een component kapot is, vervang je deze en test je het hele systeem opnieuw. Voorafgaand aan je werkzaamheden krijg je een training van enkele weken om ervoor te zorgen dat je de kwaliteit kunt bieden die wordt gevraagd. Je werkt in een 2-ploegensysteem, waarbij je de ene week in de ochtend werkt en de andere week in de middag. De werktijden zijn als volgt:

De ochtenddienst is van 06:30 tot 15:00
De middagdienst is van 15:00 tot 23:30

Waar ga je werken

Bij ZT Systems, een snelgroeiend ICT-bedrijf in Almelo dat actief is in de markt van servers en data-opslag. Bij ZT Systems krijgt jouw talent alle ruimte om te groeien in een inspirerende omgeving. Ken je nog mensen die op zoek zijn naar een vergelijkbare baan? Breng ze vooral op de hoogte. Wij zijn altijd op zoek naar toppers zoals jij!

Sollicitatie

Interesse reageer dan met je cv via de Tempo-Team website.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in