+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Almelo.
Laad meer vacatures

Orderpicker Almelo

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tempo-Team

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Tempo-Team

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 13,27 p/u
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Bij ons werk je met robots in een modern magazijn. Je helpt met het verzamelen van bestellingen. Dit doe je in twee ploegen, met kans om op zaterdag extra te verdienen. Je begint de dag met je teamleider en gaat dan aan de slag. Onze werkplek is leuk en we bieden een reiskostenvergoeding. Ook kun je korting krijgen op onze kleding. Klinkt goed? Solliciteer dan snel! Nieuwsgierig om meer te leren? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Robots als hulp, korting op kleding en dik verdienen. Ja! Bij dit bedrijf helpen robots jou om de orders te verzamelen, vet toch? Jij casht voor iedere uur tot wel € 16,45, heeeeerlijk. Solliciteer nu als orderpicker bij Timberland en vang je eerste salaris al binnen twee weken! Lees snel verder voor wat we je nog meer te bieden hebben.

Wat bieden wij jou
  • Een salaris van € 13,27 per uur
  • Fulltime aan de slag, cashen maar!
  • Toeslagen! Verdien tot € 16,45. Lekkerrr!
  • Reiskostenvergoeding!
  • Toffe werkplek. Timberland is waar jij wil werken!
  • Heel veel werkplezier!
Wie ben jij

Als orderpicker ben je fulltime beschikbaar in twee ploegen. Verder:

  • Heb je eigen vervoer om op je toffe werkplek te komen
  • Ben je minimaal 18 jaar in verband met de werktijden
  • Ben jij iemand die nauwkeurig kan werken
Wat ga je doen

Laten we beginnen met koffie! Tijdens de shift start neemt je teamleider jou en je collega’s mee in het doel van de dag. Vol nieuwe energie ga jij aan de slag in dit moderne warehouse. Natuurlijk met de nodige hulp. In dit warehouse rijden er namelijk robots rond die jou als orderpicker het werk een stuk makkelijker maken. Zij helpen je om de juiste producten te vinden in het magazijn. Fijn, dan kunnen deze verstuurd worden over de hele wereld. Dit doe je in twee ploegen met tijden van 06:00 tot 15:00 of 15:00 tot 00:00. Genoeg tijd dus om uit te slapen of een terrasje te pakken ‘s avonds! Ben jij beschikbaar op zaterdag? Dan ga jij pas echt lekker cashen. Met een toeslag van 50% verdien jij op deze dat namelijk €19,91! WOW

Let op: Je startdatum is vanaf week 26, even wachten nog!

Waar ga je werken

Je werk als orderpicker doe je voor een super vet outdoor modemerk in Almelo, namelijk Timberland. Allereerst snuif je genoeg cultuur, je werkt in een internationaal team. Verder houden we van korte lijntjes, gezelligheid en een muziekje op de achtergrond. Yes, bij ons ben je dus in goede handen. Gesolliciteerd? Lekker! We bellen je eerst om even kennis te maken en een intake te plannen. Laimyra drinkt graag een kop koffie met je! Zij is onze begeleider flex. Dit betekent dat zij iedere dag voor je klaar staat bij je nieuwe werkgever. Ze denkt met je mee en ziet altijd mogelijkheden.

Sollicitatie

Ready, set, go! Solliciteer nu op de functie als orderpicker door op de knop te klikken. Wij nemen vooraf de vacature telefonisch met je door. Een goed gesprek is het halve werk! Heb jij vrienden die samen met jou aan de slag willen? Helemaal top, ik hoor het graag! Vragen? Onze gegevens staan hieronder, tot snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in