+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Almelo.
Laad meer vacatures

Projectmanager wonen (Almelo) Almelo

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Goodijk Personeel

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Als Projectmanager Wonen speel je een cruciale rol in het leiden van bouwprojecten, zowel intern als voor externe opdrachtgevers. Vanaf de conceptfase tot aan de oplevering ben je de centrale figuur waarbij je projectteams aanstuurt, planningen bewaakt en de technische haalbaarheid toetst. Een unieke kans om je stempel te drukken op diverse projecten binnen een omgeving. Vol interesse om meer te weten? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Als Projectmanager Wonen zorg jij ervoor dat projecten, zowel voor eigen ontwikkeling als voor toonaangevende opdrachtgevers, in goede banen worden geleid. Je bent van begin tot eind betrokken bij het opzetten van nieuwe bouwprojecten: van de eerste oriënterende klantgesprekken tot het coördineren van alle taken en teams die worden ingezet. Je stuurt het projectteam aan, stelt de voorbereidingsplanning op en bewaakt deze, je toetst onder meer tekeningen, ramingen, begrotingen en andere documenten op haalbaarheid en volledigheid, stemt techniek, kosten en planning af met co-makers en verzamelt alle informatie in een technische omschrijving.



Gevraagd

Arbeidsvoorwaarden


Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een vooraanstaand bedrijf in de bouw, dat de leefomgevingen ontwikkelt door te bouwen en te beheren. De opdrachtgever beschikt over twee locaties in Overijssel waar je aan de slag kan. Als Projectmanager Wonen werk je binnen het team conceptuele woningbouw. Het is een sterk familiebedrijf, dat al lange tijd betrouwbaar werk levert voor toonaangevende klanten. Ondanks deze prestige, is de sfeer op kantoor nuchter en betrokken. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in