+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Almen.
Laad meer vacatures

ZZP opdrachten Elektricien Lochem Almen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

DE BRUG groep

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Freelance
  • 38 - € 40 p/u

Vacature in het kort

Dompel je onder in de wereld van luxe nieuwbouw, renovaties en duurzame energieoplossingen als ervaren elektricien bij een regionaal gerichte installateur. Werk in een hecht team binnen een gemoedelijke sfeer. Je inzet is cruciaal voor diverse startklare projecten. Geniet van een competitief uurtarief, de mogelijkheid om je eigen gereedschap en werkbus te gebruiken, plus een kilometervergoeding. Een unieke kans om jouw expertise in te zetten in een groeiende markt. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Ontdek meer!
 

Volledige vacaturetekst

Opdrachtgever

Wij zijn een regionaal gerichte installateur met vestigingen in Ruurlo en Almen, waar een team van 14 medewerkers in een gemoedelijke en persoonlijke sfeer werkt. Onze klantenportefeuille bestaat voornamelijk uit particuliere woningbouw (80%) en kleine utiliteitsbouw (20%), met een focus op luxe nieuwbouwwoningen en het onderhoud en vervanging van bestaande installaties. Gezien de toenemende vraag naar duurzame systemen onder onze klanten, zijn wij op zoek naar een ervaren elektricien.


Opdrachtomschrijving

Er liggen diverse projecten in Almen, Lochem, en Ruurlo startklaar. Denk daarbij aan luxe nieuwbouw woningen, de renovatie van gebouwen voor een zorginstelling, de verbouwing van een boerderijwoning en de renovatie van een horeca gelegenheid. In alle projecten is jouw kennis van elektrische installaties onmisbaar. Onze organisatie beschikt over de benodigde kennis, maar vanwege de hoeveelheid projecten zoeken we extra handen om deze op korte termijn uit te voeren.


Kandidaatomschrijving

Ben jij een zelfstandig werkend elektricien en liefst fulltime of voor minimaal 3 dagen per week beschikbaar? Wij zoeken een Nederlandstalige professional met ervaring, om goed te kunnen samenwerken met andere partijen en in overleg te kunnen met de opdrachtgever. 


Periode

We hebben meerdere projecten waarvoor we jouw expertise graag inzetten, startend per direct tot tenminste de bouwvakantie van 2024. Er is voldoende werk beschikbaar.


Tarief

Het tarief ligt tussen €38 en €40 per uur. En is afhankelijk van jouw ervaringen. Je dient je eigen gereedschap, werkbus, en beschermingsmiddelen mee te nemen. Reiskosten worden vergoed à €0,23 per km.


Reageer nu!

Bij interesse in deze uitdagende opdracht, waarbij je een sleutelrol speelt in de transitie naar duurzame energieoplossingen, horen we graag van je.

Deze projecten worden je aangeboden door DE BRUG ZZP.
Wij zijn ZZP intermediair, de poort naar alle technische bedrijven in Oost Nederland.

Of je nu een zzp’er bent die zoekt naar vrijheid zonder compromissen, of een opdrachtgever die het beste talent wil aantrekken, in Oost Nederland is de Brug ZZP jouw partner.
Om te zorgen dat zzp’ers en opdrachtgevers elkaar makkelijker kunnen vinden hebben we een speciaal platform gebouwd, waar je je kunt presenteren en je volgende opdracht kunt vinden.
Meld je vandaag nog aan op ons platform en ontdek hoe makkelijk en aantrekkelijk samenwerken kan zijn.

Wil je eerst meer weten of wil je persoonlijke contact, dan gebruik je Whatsapp. 

We zien ernaar uit om je te spreken!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in