+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Almere.

Interim Declarant (Bouwen aan Bonded Warehouse) Almere

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Career Factory

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract

Vacatureomschrijving

Als Interim Declarant heb je de vakkennis in huis om een Douane-entrepot op te zetten. Jij bent de enige Declarant werkzaam in deze organisatie, dus alle expertise komt van jou! In je Declarant rol zorg je voor de opmaak, controle van alle voorkomende douane formaliteiten en de bijbehorende fiscale administratie. Natuurlijk werk je samen met ervaren logistic professionals, werkzaam in dit internationale logistieke bedrijf. De verwachting is dat dit project een jaar duurt. Het aantal uren kan in overleg nader bepaald worden. Jij zorgt als Interim Declarant expert ervoor dat er een goede structuur gebouwd wordt en het Bonded Warehouse kan ‘draaien’. In je interim rol zorg je voor een gestructureerde administratie en de benodigde documenten. Er zijn korte lijnen met het management die jij optimaal adviseert. Wanneer het Bonded Warehouse verwezenlijkt is, draag jij het over aan een (junior) Declarant/ Forwarder, die de werkzaamheden vanuit een vast dienstverband zal overnemen. Het borgen van jouw Declarant – kennis in de organisatie, is dus ook van belang.

 

Gevraagd

Je bent een ervaren Declarant, in het bezit van een diploma vakopleiding Fenedex / Declarant, HBO werk- en denkniveau. Je bent een echte bouwer en krijgt energie van het opzetten van een Bonded Warehouse. Als Interim Declarant committeer je je aan dit project. Het aantal uren is altijd bespreekbaar, zodat, indien dit wenselijk is, je ook andere projecten ernaast kan blijven doen. Je hebt uitstekende en up to date vakkennis. Bij voorkeur heb je al ervaring (ofwel zijdelings) op gedaan in een Bonded Warehouse (Douane-entrepot). Maar ook als je geen ervaring hebt in het opzetten van/ werken in een Douane-entrepot en het als een interessant volgend project ziet, verzoeken wij je te reageren. Jouw uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel Nederlandse als Engelse taal, vakkennis, overtuigingskracht en gestructureerde aanpak, kan je goed inzetten om jouw kennis met je collega’s te delen. Je hebt een getting-things-done mentaliteit, werkt secuur en voelt je thuis in een commerciële handelsorganisatie waar collega’s gezamenlijk werken aan ambitieuze doelstellingen.
 

Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
Een bijzonder Interim Declarant project waarbij je een belangrijke rol speelt in het opzetten van dit Bonded Warehouse (Douane-entrepot). Als Interim Declarant werk je in een ambitieuze, internationale werkomgeving. Het betreft een verantwoordelijke rol, waarbij jij grote impact hebt. Je kunt echt verschil maken en krijgt alle ruimte om eigen invulling aan jouw rol te geven. Zij biedt een passend tarief, afhankelijk van ervaring en opleiding. Ook is detachering een optie !

 

Bedrijfsomschrijving

Als Interim Declarant werk je in een grote internationale MKB-organisatie – A-merk met ambitieuze (internationale) doelstellingen. De bedrijfscultuur van deze organisatie kan het best omschreven worden als hands-on, direct, betrokken, no nonsens en resultaatgericht.  
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in