+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Almere.
Laad meer vacatures

Logistieke bijbaan Almere

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Recruit a Student

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 2 - 5 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Bijbaan
  • 11,51 - € 13,58 p/u

Vacatureomschrijving

We zijn op naar logistiek medewerkers die verschillende werkzaamheden gaan uitvoeren. Als nieuwe medewerker start je op de packing afdeling. Op deze afdeling ben je bezig met het inpakken en sorteren van de orders, s ’morgens zijn het orders met drinkflessen en na de lunch pak je alle pakketjes met haarproducten in. Voor aanvang van je dienst ontvang je uitleg en werkschoenen (eigen werkschoenen zijn toegestaan mits voldoen aan de eisen).Alles onder de knie? Een ervaren werknemer neemt je mee in het proces van orderpicking en legt jou alles uit. Nu je steeds meer ervaring hebt, start je op met het team en ga je zelfstandig aan de slag met jou taken. Je bent dagelijks werkzaam met een groep van ongeveer 15-20 collega’s.



Gevraagd

- Je spreekt de Nederlandse of Engelse taal.

- Je bent pro-actief, je staat niet graag stil

- Je bent tussen de 2 en 5 per week beschikbaar tussen 0700-1600 uur



Aanbod

De opdrachtgever is opzoek naar medewerkers die meerdere dagen beschikbaar zijn. De werktijden zijn 07.00-16.00, alle uren worden altijd in overleg met jou ingepland! Het salaris is €11.51-€13,58 afhankelijk van leeftijd.


Meer informatie

Als we een goed gesprek hebben op kantoor zullen we samen een proefdag inplannen. Mochten jij en de opdrachtgever na de proefdag positief zijn dan voegen we je toe aan de logistieke poule.

De medewerkers, die in de poule zitten, geven via de Recruit a Student-App wekelijks aan wanneer ze beschikbaar zijn om te werken. Aan de hand van jouw beschikbaarheid en de wensen van de opdrachtgever maken wij de planning. Je kan de planning en de werkdagen dan zelf via de Recruit a Student-App zien.Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan direct via de website.

Toon meerToon minder


Bedrijfsomschrijving


De opdrachtgever is een snelgroeiend bedrijf wat inmiddels al ruim 50 (!) klanten heeft. Dit bedrijf biedt diensten aan waardoor hun klanten geen omkijken meer hebben naar hun voorraad en web orders. Het hele proces nemen ze voor hun rekening, ontvangen van goederen, sorteren, picken en packen, je hoeft je geen moment te vervelen!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in