+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Almere.

C# Developer Energiesector Almere

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

.NET Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 36 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.500 - € 5.500 p/m
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Fossiele brandstoffen zijn eindig en hebben daarnaast een belastende werking op het milieu waarin we leven. Energietransitie richting duurzame energiebronnen is daarom vereist om een schone energiesector te kunnen verwezenlijken. Als C# Developer kom je te pionieren in het hart van deze energietransitie. Door te bouwen aan slimme elektriciteitsoplossingen draag je bij aan het elektriciteitsnet van de toekomst.  

In het specifiek zal je komen te werken binnen een van de inhouse businessunits van de organisatie, die zich richten op transformatorstations, energieoplsag en elektrische laadoplossingen. Afhankelijk van de businessunit waarbinnen je terecht zal komen bouw je aan verbetering en versnelling van dat onderdeel van de energiesector. Samen met een team aan gedreven developers heb je daarnaast de verantwoordelijkheid voor de implementatie van de productieautomatiseringssystemen die jullie bouwen. Softwareoplossingen die vandaag worden ontwikkeld, kunnen daarmee morgen al worden ingezet!  

De software die je bouwt wordt intern gebruikt op de productievloer en die worden geschreven in C# en binnen .NET frameworks. Daarnaast zal er worden gewerkt met Azure, WPF en databases wat voor jou dan ook vanzelfsprekend zal moeten zijn.  



Gevraagd

Als C# Developer ben jij gedreven de energiesector naar een hoger niveu te tillen, hierbij beschik je over een gezonde dosis ambitie. Je bent communicatie vaardig en zowel in staat om met mede-developers te communiceren, als met collega's op de productievloer. Wat betreft verdere harde eisen zal het fijn zijn als je de volgende ervaringen met je meebrengt: 

  • Je beschikt over minimaal 3 jaar ervaring met technieken binnen C#.NET; 
  • Je beschikt over een afgeronde HBO- of WO-opleiding in een passende richting; 
  • Je beschikt over ervaring binnen een productieomgeving;
  • Ervaring met Azure is een vereiste. 


Aanbod

In ruil voor de verantwoordelijkheden die jij als C# Developer bij deze organisatie zal komen te dragen staat natuurlijk een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden. Zo kan jij rekenen op: 

  • Een salaris tussen de €4.500,- en €5.500,- op basis van 40 uur; 
  • 27 vakantiedagen; 
  • Daarbovenop 13 ADV dagen per jaar;  
  • Recht op een ruime pensioensregeling;  
  • Materieel van de zaak (telefoon, laptop); 
  • Mogelijkheid tot hybride werken;  
  • Jezelf ontwikkelen tot professional door kennisdelingssessies met collega’s;  
  • Werken binnen een open en informele werksfeer;  
  • Leuke activiteiten met het team, zoals het aanmoedigen van de plaatselijke voetbalclub!  


Bedrijfsomschrijving

Al jaar en dag neemt deze vooruitstrevende organisatie het voortouw in de energietransitie, door de verbindende factor te vormen in het elektriciteitsnet van nu en de toekomst. Om in dit middelpunt te kunnen staan kent de organisatie aanvankelijk drie inhouse businessunits, die zich concreet focussen op het volgende:Smart Grid Solutions – de eerste businessunit van de organisatie houdt zich bezig met de ontwikkeling en productie van transformatorstations voor netbeheerders, en lokale elektriciteitsnetten en energieoplossingen voor initiatieven als zonneparken.Energy Storage Systems – de tweede businessunit van de organisatie houdt zich bezig met de ontwikkeling, productie en installantie van een breed assortiment aan modulaire energieopslagsystemen.EV Charging Equipment – de derde en tevens laatste businessunit van de organisatie focust zich op de ontwikkeling en productie van laadstations voor alle soorten elektrische voertuigen. Hierbij levert het een scala aan slimme EV laadpunten voor gebruikers aan huis, op het werk en in openbare ruimtes.Zo wordt er op de development afdeling van de organisatie hard gewerkt aan de innovatie van het energielandschap van de toekomst. Hierbij is het noodzaak dat de kennis binnen de organisatie continu up-to-date is. Vandaar dat er wordt gewerkt met de meest moderne technieken. Kennisdeling staat in een hoog vaandel en ook persoonlijke ontwikkeling tot doorgewinterde software professionals wordt door de organisatie actief gestimuleerd.Wat betreft de bedrijfscultuur kunnen we spreken over een platte en informele organisatie. Waardering, sfeer en gezelligheid worden dan ook gehanteerd als kernwaarden. Naast werk maken ook verschillende activiteiten deel uit van de cultuur. Hieronder vallen zowel formele activiteiten als informele activiteiten en kun je dus denken aan kennisdelingssessies, escaperooms, quizess en het supporten van de plaatselijke voetbalclub: Almere City!  
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in