+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Almere.
Laad meer vacatures

Pedagogisch medewerker peutergroep Almere

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Bender Groep

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 32 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.539 - € 3.489 p/m
  • Auto v/d zaak

Vacatureomschrijving

Als de betoverende gids van de Peutergroep ben jij de onmisbare mentor die de kleintjes begeleidt op hun avontuur naar zelfstandigheid. In jouw betoverende domein leren ze niet alleen te spelen met vriendjes en vriendinnetjes, maar ook om het onderscheid te maken tussen de wonderlijke wereld van fantasie en de alledaagse werkelijkheid.

Samen met deze peuters ga je op een ontdekkingsreis vol experimenten, vragen, antwoorden en spannende verhalen over olifanten, prinsessen, toverende opa’s, kabouters in het bos en de meest fantastische vakantieavonturen. Hun creatieve brein draait op volle toeren en de verrukkelijke pietpraat vult de lucht met speelse energie.

De peuters groeien op onder jouw begeleiding, steeds zelfstandiger wordend en vol enthousiasme de om hen heen ontdekkend. Als hun gids help je hen bij elke stap, klaar om ze voor te breiden op de spannende overgang naar school! Met jou als wijze gids wordt elke dag op de peutergroep een nieuw hoofdstuk in het grote avonturenboek van deze kleine ontdekkers.



Gevraagd

Als pedagogisch supertalent is geen dag hetzelfde! Jij bewaart de rust, behoudt het overzicht en jongleert moeiteloos met verantwoordelijkheden. Je bent een sparringpartner voor ouders en mentor voor de kleintjes. Iedere dag zorg jij voor een positieve bijdrage aan de toekomstige samenleving.

Verder vragen wij:

  • Een relevant diploma; denk aan een mbo-diploma pedagogisch werk (niveau 3 of 4), onderwijsassistent of een hbo – diploma pedagogiek of PABO.
  • Een rijbewijs B.
  • Beschikbaar voor 24 tot 32 uur per week.
  • Jij bent opzoek naar een nieuwe uitdaging waar jij je verder kan ontwikkelen.
  • Een geldige VOG, zo niet dan vragen wij deze voor je aan.


Aanbod

Wij bieden je vanaf de start een vast contract, misschien blijf je wel voor altijd bij ons! De cao-kinderopvang is bij ons van toepassing op het salaris dat jij ontvangt. Deze mooie beloning voor jouw waardevolle bijdrage bedraagt minimaal €2.539 en maximaal €3.489 op basis van 36 uur in schaal 6.

Verder bieden wij:

  • Gezellige teamuitjes en bedrijfsfeestjes!
  • Vakantiegeld, dertiende maand en een leaseauto.
  • Aanbrengbonus van 450€ bruto als jij een nieuw pedagogisch supertalent aandraagt bij Bender.


Bedrijfsomschrijving

Bij Bender maken we van jouw carrière een avontuur! Als detacheringsorganisatie gaan we verder dan alleen werkgever zijn. Wanneer je bij ons in dienst treedt, stap je in een wereld waarin jouw expertise en passie worden ingezet op plekken waar ze het meest nodig zijn: kinderopvangorganisaties die staan te springen om jouw ondersteuning.

Jij bent niet zomaar een werknemer; je bent een flexibele held die de kinderopvang naar een hoger niveau tilt. Of het nu gaat om het creëren van betoverende leeromgevingen, het bieden van een liefdevol luisterend oor of het organiseren van creatieve activiteiten, jouw bijdrage is van onschatbare waarde. Bij Bender moedigen we groei aan, niet alleen in de kinderopvangorganisaties waar je wordt ingezet, maar ook in jouw eigen professionele ontwikkeling.

Dus als jij klaar bent voor een dynamische reis, waarin jouw vaardigheden worden ingezet waar ze het hardst nodig zijn, dan is Bender de plek voor jou!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in