+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Almere.
Laad meer vacatures

Pedagogisch medewerker verticale groep Almere

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Bender Groep

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 32 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.539 - € 3.489 p/m
  • Auto v/d zaak

Vacatureomschrijving

Op een verticale groep is elke dag een avontuur vol knuffels, lachen en gekke grapjes. Als pedagogisch medewerker geef je kinderen van 0-4 jaar een liefdevolle en stimulerende omgeving, waarin ze zich spelenderwijs ontwikkelen. Met het pedagogisch beleidsplan als leidraad creëer je een veilige plek waar kinderen zich vrij voelen om te groeien.

Je dag is gevuld met diverse taken, zoals voorlezen, flesjes geven, spelletjes bedenken, liedjes zingen en buiten spelen. Op een verticale groep verdeel je jouw aandacht moeiteloos tussen baby’s, dreumesen en peuters, terwijl je samen met collega’s ervoor zorgt dat de dag soepel verloopt.

Naast de dagelijkse zorg en activiteiten, onderhoud je ook nauw contact met ouders en stimuleer je kinderen om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Jouw creatieve, sportieve of technische vaardigheden komen hierbij goed van pas. Met jouw warme welkom en betrokkenheid draag je bij aan een positieve en leerzame omgeving waarin kinderen zich geliefd en gestimuleerd voelen.



Gevraagd

Elke dag als pedagogisch supertalent breng je frisse energie naar de kinderopvang! Met jouw talent behoud je de rust, behoud je het overzicht en jongleer je moeiteloos met verantwoordelijkheden. Als mentor voor de kleintjes en een waardevolle sparringpartner voor ouders, maak jij elke dag een positief verschil voor de toekomstige generatie.

We vragen:
- Een relevant diploma, zoals een mbo-diploma pedagogisch werk (niveau 3 of 4), onderwijsassistent of een hbo-diploma pedagogiek of PABO.
- Een rijbewijs B.
- Beschikbaarheid voor 24 tot 32 uur per week.
- Jij zoekt een nieuwe uitdaging waarin je je verder kunt ontplooien.



Aanbod

Bij ons start je meteen met een vast contract, wie weet blijf je voor altijd! We volgende de cao-kinderopvang voor jouw salaris, dat varieert van €2.539 tot €3.489 op basis van 36 uur in schaal 6. En dat is nog niet alles:

  • Geniet van gezellige teamuitjes en spetterende bedrijfsfeestjes!
  • Ontvang vakantiegeld, een dertiende maand en rijd in stijl met een leaseauto.
  • Verdien een bonus van €450 bruto wanneer jij een nieuw pedagogisch supertalent aandraagt bij Bender.


Bedrijfsomschrijving

Bij Bender staat detacheren binnen de kinderopvang centraal. We zijn toegewijd aan het ondersteunen van kinderopvangorganisaties, zodat zij hun dienstverlening aan jonge kinderen kunnen voortzetten. Met onze Bender Belofte van Aandacht en Groei bieden we onze professionals uitdagende opdrachten, training en plezier.

Onze professionals, of ze nu ervaren krachten of nieuw talent zijn, dragen bij aan de continuïteit van kinderopvang, met aandacht voor groei en ontwikkeling. Als pedagogisch professionals bij Bender krijg je de kans om in wisselende projecten van drie tot negen maanden uitdagende opdrachten te vervullen. Als pedagogisch professional krijg je de mogelijkheid om bij verschillende kinderopvangorganisaties te werken. Met ondersteuning van je eigen manager bieden we ondersteuning in een dynamische omgeving waarin jij kunt groeien, terwijl je bijdraagt aan de ontwikkeling van jonge kinderen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in