+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Almere.

Reachtruckchauffeur Almere

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 36 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,67 p/u

Vacatureomschrijving

Als Reachtruckchauffeur draag jij bij aan het productieproces van begin tot eind. De werkzaamheden lopen uiteen en het werk is daarom erg afwisselend! Er wordt bij dit bedrijf in de drie ploegendiensten gewerkt, dat betekent toeslagen bovenop je salaris, oplopend tot wel 220%!

Wij bieden:

Wat hebben we te bieden? * Meerdere vacatures op korte termijn of zelfs per direct! * Werk in 3 ploegendiensten (6:00-14:15, 14:00-22:15 en 22.00-6.15) met mogelijkheid extra diensten in het weekeinde te werken;
* 5 dagen per week (36 uur), maar 4 dagen is ook bespreekbaar;
* Basis uurloon van €13,67 afhankelijk van je ervaring met als extraatje nog toeslagen tussen 18.00 's avonds en 7.00 's ochtends;
* Werk voor langere tijd met toekomstperspectief in opleidingsmogelijkheden én de kans op een vast contract;

Wij vragen:

Wij vragen van jou: * Minimaal één jaar ervaring op de reachtruck * Werken in de drie ploegendiensten (ochtenddienst van 6.00-14.15, middagdienst van 14.00-22.15 en nachtdienst van 22.00-6.15) * Je kunt goed werken in teamverband * Je bent flexibel in werktijden * Tijdelijk dienstverband met toekomstperspectief * Goede fysieke conditie * Goede beheersing van de Nederlandse taal is een must, spreek je ook goed Engels dan is dat mooi meegenomen * Eigen vervoer is een must, deze locatie is niet met het OV bereikbaar! Ga jij altijd voor A-Kwaliteit? Weet je van aanpakken en steek je graag de handen uit de mouwen? Ben je leergierig, flexibel en enthousiast? Dan pas je perfect bij ons!

Waar ga je werken:

Royal A-Ware is een toonaangevende, ondernemende organisatie gespecialiseerd in het produceren, rijpen, versnijden en verpakken van kaas. Er zijn 20 vestigingen met meer dan 1200 medewerkers in Nederland én het buitenland. De vestiging in Almere maakt deel uit van de divisie cheese. Voor Royal A-Ware in Almere zijn wij per direct op zoek naar Reachtruckchauffeurs! Als Reachtruckchauffeur draag jij bij aan het productieproces van begin tot eind. De werkzaamheden lopen uiteen en zijn erg afwisselend! Er wordt in 3-ploegendiensten gewerkt, dat betekend een toeslag op je salaris, oplopend tot wel 200%!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in