+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Almere.
Laad meer vacatures

Installatie en servicemonteur Warmtepompen Almere

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Breijer

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Breijer

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.581 - € 3.300 p/m
  • Auto v/d zaak, Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Ook Breijer werkt aan verduurzaming van Nederland! Wij breiden daarom ons team monteurs uit die zich specialiseren in het monteren van warmtepompen.

Functieomschrijving

Onze klanten willen verduurzamen en wij helpen hen daarbij. Jij wordt samen met een team verantwoordelijk voor het installeren en onderhouden van warmtepompinstallaties. Je gaat landelijk aan de slag bij onze diverse klanten. Dit zijn particuliere huishoudens maar in de toekomst ook vast partners in de utiliteit.

Je verzorgt het complete installatieproces van leidingwerk, elektra tot het inregelen/instellen van de warmtepomp. Voldoende afwisseling en daarmee steeds een nieuwe omgeving, klant én uitdaging. 

Om jou kundig op pad te sturen, zorgen we dat je wordt opgeleid in het instellen van onze warmtepompen. Zo zorgen wij ervoor dat jij het proces van aansluiten helemaal zelfstandig uit kunt voeren.

Je loopt dagelijks rond bij onze klanten. Dus naast het uitvoeren van de werkzaamheden, ben je tevens een visitekaartje van Breijer. Je kunt dan ook luisteren naar de vragen en wensen van de klant en hier op inspelen of doorgeven aan de binnendienst.

Jij bent (of wordt) onze expert in warmtepomp installaties. Samen met de andere monteurs help jij onze klant Nederland een stukje groener te maken. Zijn er onderdelen van dit werk die je nog niet kunt? En wil je graag leren? Dan willen wij graag in jou investeren!

Wie zijn wij?

Breijer is onderdeel van Facilicom Solutions. Als integrale technische dienstverlener richten we ons op activiteiten in de bouw, renovatie, verduurzaming en technisch onderhoud van gebouwen. In deze functie ga jij door heel Nederland aan het werk.

Facilicom Solutions is onderdeel van de Facilicom Group, een familiebedrijf met meer dan 26.000 medewerkers. We zijn één van de grootste dienstverlenende organisaties en daarmee één van de grootste werkgevers in Nederland. Een uitdaging is voor ons niet snel te groot. In Nederland zijn we bekend van merken als Facilicom Solutions, Breijer, Trigion, Incluzio en Gom. Samen werken we aan een inspirerende leefomgeving voor iedereen. Dat is onze missie, dáár doen we het voor.


Wat je krijgt

Je kunt rekenen op een dynamische en professionele werkomgeving binnen Facilicom Solutions de grootste facilitaire dienstverlener van Nederland.

Verder krijg je bij ons:

  • Bruto maandsalaris van €2.581,- tot € 3.300,-, afgestemd op jouw ervaring, skills en competenties;
  • Een leaseauto van Breijer;
  • 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen;
  • Een goede pensioenregeling;
  • Een tablet, smartphone en werkkleding van de zaak, plus gereedschap dat tiptop in orde is;
  • De mogelijkheid om gebruik te maken van collectieve verzekeringen, af te sluiten via ons moederbedrijf Facilicom Services Group;
  • No-nonsense organisatie met korte communicatielijnen en een bedrijfscultuur waarin collega’s voor elkaar klaar staan en iedereen er toe doet.
Wie je bent

Je bent handig en streeft van nature naar kwaliteit. Ook ben je service-, klant- en resultaatgericht en word je blij van tevreden klanten en perfect opgeleverd werk.

Verder zien we graag:

·       Een afgeronde technische MBO opleiding werktuigbouwkunde of installatietechniek;

·       Relevante werkervaring met W en/of E;

·       Grote leergierigheid;

·       In het bezit van een VCA-diploma of bereid deze te halen;

·       In het bezit van een rijbewijs B;

·       Zelfstandige houding.

Bij Facilicom Group is iedereen welkom. Je kan hier volledig jezelf zijn. Wat je huidskleur, nationaliteit, godsdienst of seksuele geaardheid ook is. Wij zijn een divers bedrijf en daar ligt onze kracht.

Spreekt bovenstaande jou aan, solliciteer dan direct en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Ingrid Vijfhuizen onze recruiter, op 06 – 5783 5672 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in