+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Almere.
Laad meer vacatures

Helpende Plus Almere

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Woonzorg Flevoland

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 4 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.399 - € 3.256 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling

Vacature in het kort

In een nieuw woonzorgcentrum in Almere Haven, help je mensen om zelfstandig te blijven wonen. Je bent belangrijk als helpende plus, omdat je zorgt dat cliënten de juiste zorg krijgen. Samen met je team werk je aan een goede sfeer en zorg je dat alles goed loopt. Je dag is nooit hetzelfde, want je helpt op verschillende plekken. Dit is een kans om te groeien en te leren in een team dat om jouw inzet geeft. Neem een kijkje in de mogelijkheden die deze vacature biedt. Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Werken aan de zorg van morgen. In de nieuwe locatie in Almere Haven help jij mensen zo lang mogelijk zelfstandig wonen. In samenwerking met vrijwilligers en familie. Dat is: Jij en Woonzorg Flevoland.

De steun en toeverlaat voor jouw cliënten, dat ben jij. Jij weet als verzorgende wat ze nodig hebben, nog voordat ze dit zelf weten. Jij houdt ze in de gaten en daarmee maak jij het verschil. Daarom ben jij op je plek in onze nieuwe woonzorglocatie en wijkpost Leemwierde in Almere Haven.

Jij als helpende plus: 
Als helpende plus doe je je werk vol aandacht en betrokkenheid. Je houdt van aanpakken en draait je hand er niet voor om, om af en toe een extra taak op te pakken. Met jouw collega’s ondersteun je cliënten in hun dagelijkse verzorging zoals wassen en aan-en uitkleden. Het helpen bij ontbijt, lunch en avondeten hoort hier natuurlijk ook bij. Je ziet erop toe dat mensen hun juiste medicatie innemen. Kun je jouw collega verzorgende ondersteunen bij verpleegtechnische handelingen? Mooi, want goed teamwerk is belangrijk en je leert al doende ook nog nieuwe dingen. Dit alles doe je aan de hand van het (digitale)zorgplan, waar jij ook de veranderingen en voortgang van de cliënt in vermeldt.

Jij stelt de eigen regie van bewoners en cliënten centraal
Voor de zomer starten we in dit moderne pand met nieuwe voorzieningen een woonzorgcentrum, eerstelijnsverblijf, dagbesteding en wijkpost. Leemwierde ligt in een omgeving met veel groen, en heeft 60 ruime studio’s, verschillende huiskamers, grote verblijfruimtes en binnentuinen. Hier bieden we (complexe) zorg aan mensen met dementie. Daarnaast wonen er ook mensen met somatische en/of psychogeriatrische klachten zelfstandig die hulp van ons krijgen. De mensen wonen hier zelfstandig als men dat wil en kan. De eigen regie van bewoners en cliënten staat centraal. Met ruimte voor actieve betrokkenheid van mantelzorgers in de zorg voor hun naaste(n) en het vertrouwde sociale netwerk vanuit ‘thuis’.

Samen opbouwen
Omdat deze locatie nieuw is, help jij mee met ‘bouwen’. Samen met jouw collega’s maak jij de zorg van deze locatie tot een succes. Jouw pro-activiteit komt hierbij van pas. Het team is tijdens jouw werk de basis waar jij op kan terugvallen. Is jouw vaste plek de PG-afdeling, maar is er iemand ziek in de wijk of op het eerstelijnsverblijf, dan spring jij zonder problemen bij in een ander team tijdens je dienst. Samen werken jij en je team aan de zorg van morgen. Jij en Woonzorg Flevoland.



Gevraagd

Wij zorgen voor een fijne werksfeer en -omgeving. Met ruimte voor iedereen. Omdat we jou als zorgprofessional waarderen. In jouw team is dan ook oog voor cliënten én collega’s.

En verder:

  • Een salaris conform de cao VVT FWG 35; tussen de €2.399,49 en €3.256,53 per maand op basis van 36 uur per week.
  • Mogelijkheid tot een contract voor onbepaalde tijd, want wij vertrouwen op jouw kunde.
  • Basisrooster en een vaste dag start met collega’s.
  • Een passend aantal uren werk, we kijken graag samen wat past.
  • voldoende opleidings- en doorgroeimogelijkheden.
  • verantwoordelijk en uitdagend werk in leuk team.
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, uitstekende pensioenregeling, fietsplan en bedrijfsfitness.


Aanbod

Belevingsgericht werken staat bij jou voorop. Binnen deze nieuwe afdeling kun jij echt je ei kwijt, je duikt elke dag opnieuw in de beleving van de bewoner. Dit doe je door veelal te communiceren zonder woorden, wat jij een uitdaging vindt. Met zintuigelijke prikkels, zoals geluid, aanraking en zingen weet jij verbinding met de bewoner te maken. Daarnaast:

  • Ben jij in staat om de bewoner te stimuleren, activeren en aan te moedigen bij verschillende activiteiten.
  • Kun jij begeleiden met de handen op de rug. En neemt het niet over van de bewoner.
  • Weet jij aan te sluiten op de belevingswereld van de bewoner.
  • Neem jij prikkels weg wanneer dat nodig is en zorg je voor balans tussen rust en prikkels.
  • Ben je beschikbaar voor alle diensten, ochtend, middag- en avond (diensten zijn vanaf 07:30, 15:30 of 23:30, voor minimaal 4 uur).
  • Je bent in het bezit van een geldig diploma Helpende (Plus).

Enthousiast? Solliciteer direct!

Verstuur je cv en motivatiebrief via de sollicitatiebutton. Binnen 5 werkdagen ontvang je reactie.


Eerst meer weten?

Heb je algemene vragen, over de procedure of bijvoorbeeld het werken bij Woonzorg Flevoland? Neem dan contact op met Sara Tahri  (corporate recruiter) via telefoonnummer  06-58084558 Mailen kan ook via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in