+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Almere.
Laad meer vacatures

Chauffeur C(E) Almere

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Werkis / verder met werk

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Vrachtwagen (C)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.300 - € 3.040 p/m
  • Bonusregeling, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Hou je van een baan waar elke dag anders is en reis je graag door het land? Ga dan werken als chauffeur op een vrachtwagen! Je begint de dag met een kop koffie met je team, bespreekt de planning en laadt soms de vrachtwagen in. Je rijdt meestal met een bijrijder en soms alleen. Na het werk is er tijd voor een praatje en op vrijdag een borrel. Je krijgt een goed salaris, eindejaarsbonus, en er is aandacht voor jouw groei. Nieuwsgierig naar hoe jij een verschil kunt maken? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Houd jij van een gezellige en afwisselende werkplek en wil jij door heel Nederland touren? Ga aan de slag als chauffeur op de vrachtwagen!

Functieomschrijving:

Je gaat aan de slag als chauffeur binnen een grote organisatie. Geen dag is hetzelfde en je komt op veel verschillende plekken in Nederland. Elke ochtend start je samen met je collega's onder het genot van een bakkie koffie en hier bespreken jullie de ritplanning. Daarnaast laden jullie eventueel nog de vrachtwagens in en vervolgens ga je op pad. Het is een dynamische en drukke baan, maar niks is voor jou te gek! Meestal rijd je met een bijrijder, en het kans soms zijn dat je alleen rijdt. Voor het laden en lossen van de vracht zijn veel hulpmiddelen aanwezig, maar het kan zijn dat je af en toe zelf wat moet tillen. Jij krijgt energie van het werken op de vrachtwagen en weet dit over te brengen op de klanten. Jij bent het gezicht van het bedrijf, want de klant ziet vooral jou! Je moet het dus leuk vinden om af en toe een praatje te maken, waar je overigens in je rooster ook de tijd voor krijgt. Je werkt van maandag t/m vrijdag, en je dag begint tussen 6:00 en 7:00. Daarna werk je in principe totdat alle leveringen zijn gedaan. Over het algemeen is dit tot ongeveer 16:00, waarna je nog even een praatje kunt maken en lekker richting huis kunt. Op vrijdag is er altijd een vrijdagmiddagborrel, waar je het moment krijg om even na te praten over de week. 

Je gaat aan de slag bij een opdrachtgever waar ongeveer 180 collega's werken, verdeeld over vijf verschillende vestigingen. Ze zijn gespecialiseerd in het leveren van horecaproducten. Het team in Almere bestaat uit ongeveer 45 man, waarvan er 15-20 Chauffeur zijn. Iedereen kent elkaar en er heerst een echte familiaire teamsfeer. Als collega's onderling is er genoeg ruimte voor een geintje, maar als er hard gewerkt moet worden staat iedereen voor elkaar klaar. De opdrachtgever is groeiende en vindt het belangrijk dat je je als medewerker kan ontwikkelen en kan doorgroeien. Betrokken, behulpzaam en bevlogen zijn kernwaarden voor dit grote bedrijf. De medewerkers bij dit bedrijf werken hier graag door de gezellige sfeer en de snelheid waarmee ze in de groep worden opgenomen. Iedereen is gelijk en persoonlijk met elkaar verbonden. Daarnaast gaat er ook veel tijd en moeite naar veiligheid op je werk. 


Wij bieden
  • Een salaris tussen de €2300,- en de €3040,- (cao Drankenindustrie- en Groothandel), afhankelijk van kennis ervaring
  • Je werkt in een informele werksfeer met enthousiaste collega's!
  • Een eindejaar bonus
  • Een goede pensioenopbouw is geregeld
  • Vergoeding van je reiskosten
  • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en groei
Wij vragen
  • Jij bent in het bezit van een rijbewijs C, Code 95 en chauffeurspas
  • Jij bent klantvriendelijk en dienstverlenend
  • Je spreekt vloeiend Nederlands
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in