+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Paraveterinair Almere Almere

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Veterinarycare

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 16 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • Auto v/d zaak, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Hou je van werken met dieren en wil je ze helpen gezond te blijven? Als Paraveterinair bij ons krijg je de kans om in verschillende dierenzorg plekken te werken, zoals dierenartspraktijken en dierenasiels. Je werkt telkens een tijdje op een plek, zodat je veel leert en ervaring opdoet. Daarna ga je naar een nieuwe plek. Dit zorgt voor veel afwisseling in je werk. Je doet allerlei taken, zoals helpen bij de dokter en advies geven aan baasjes. We zorgen ook dat je steeds beter wordt in je werk, met extra hulp en leren. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Ontdek meer!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een enthousiaste Paraveterinair die zich graag inzet om de gezondheid en het welzijn van dieren te waarborgen? Houd jij van afwisseling in jouw werk en help je graag mee in de praktijk waar ze jou nodig hebben? Haal je voldoening uit het verlenen van zorg aan huisdieren en hun eigenaren? Dan zijn wij op zoek naar jou! VeterinaryCare biedt jou een vaste werkgever met vaste uren en een passend salaris. Daar bovenop komt nog eens een persoonlijk Groeiplan waar ervaringsverbreding, persoonlijke begeleiding en vakinhoudelijke verdieping samenkomen. VeterinaryCare helpt jou groeien!

Ervaringsverbreding:
Je bent als Paraveterinair onderdeel van het dierenzorg team verantwoordelijk voor het ondersteunen van verschillende dierenartsenpraktijken in jouw regio. Je werkt tussen de 1 tot 12 maanden bij een vaste opdrachtgever, bijvoorbeeld in een dierenartsenpraktijk, dierenziekenhuis of dierenasiel. Na deze periode ga je aan de slag bij een andere opdracht om jouw ervaring als Paraveterinair verder uit te breiden. Je dagen zijn gevuld met gevarieerde taken, waaronder het assisteren bij medische ingrepen, baliewerkzaamheden, verstrekken van advies aan huisdiereigenaren, beheren van voorraden en andere taken binnen de praktijk. Jouw inzet draagt bij aan een onvergetelijke ervaring voor de dieren, hun eigenaren en de praktijk! Je werkt in verschillende dierenartsenpraktijken vanuit jouw vaste werkgever VeterinaryCare. Dit noemen we detacheren. Dit biedt afwisseling en variatie en draagt bij aan het verbreden van jouw ervaring in jouw vak als Paraveterinair.

Gevraagd

Wat verwachten we van jou?
  • Een afgeronde MBO-opleiding tot Paraveterinair;
  • Minimaal 1 jaar ervaring in een dierenartsenpraktijk;
  • Passie voor het verzorgen van dieren en het bieden van hoogwaardige dierenzorg;
  • Flexibiliteit en snel wegwijs in nieuwe omgevingen;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en goede communicatieve vaardigheden;
  • In het bezit van een rijbewijs.


Aanbod

Wat krijg je?
● Een afwisselende functie met diversiteit in taken en opdrachten;
● Een dierenartsenpraktijk die jou echt nodig heeft als aanvulling op het team;
● Salaris: 2.350 - 2.850 euro bruto per maand afhankelijk van jouw ervaring o.b.v. 40 uur;
● Werkuren: 16 tot 32 uren per week (meer in overleg);
● Zicht op een onbepaalde tijd contract;
● Leaseauto of volledige reiskostenvergoeding;
● Persoonlijke ontwikkeling: een eigen Groeiplan, jaarlijks groeibudget (€350,- per jaar) en een manager die voor je klaarstaat.

Persoonlijke begeleiding
Gedurende jouw carrière bij VeterinaryCare heb je een betrokken manager. Je manager is er voor jou en samen met jouw manager maak jij je Groeiplan!

Vak-inhoudelijke verdieping
Wij bieden interessante onderwijsavonden over vak-inhoudelijke of communicatieve onderwerpen. Daarnaast stellen we voor jou een onderwijsbudget van €350,- beschikbaar, zodat je zelf kunt kiezen waarin jij wilt groeien.

Over ons
VeterinaryCare is een enthousiaste en jonge organisatie gespecialiseerd in de detachering binnen de dierenzorg. We staan klaar om jou te helpen ontdekken wat het beste bij je past en welke groei jij door wilt maken. We hechten waarde aan jouw behoeften en begrijpen wat voor jou belangrijk is in je carrière. En goed nieuws, we zijn op zoek naar collega Paraveterinairen om ons team te versterken! Ben jij klaar om te groeien en heb je zin om te helpen?
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in