+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Almere.
Laad meer vacatures

Coördinator schoonmaak Almere

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Djopzz

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Djopzz

Gevraagd

  • Parttime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.950 - € 3.450 p/m
  • Auto v/d zaak

Vacature in het kort

Als Schoonmaak Coördinator zorg je ervoor dat de schoonmaak van hoge kwaliteit is. Je leidt een team en zorgt dat iedereen tevreden is. Je bouwt goede relaties op. Je werkt zelfstandig en plant goed. Je komt te werken bij een groot schoonmaakbedrijf dat in veel regio's actief is. Ze vinden klanttevredenheid belangrijk en werken samen met familiebedrijven. Neem de volgende stap in je loopbaan en lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Hoe zien je werkzaamheden eruit?

Als Schoonmaak Coördinator ben jij verantwoordelijk voor het waarborgen van de kwaliteit van de dienstverlening. Je geeft leiding aan een team met een resultaatgerichte aanpak, waardoor klanten altijd tevreden zijn. Met jouw betrouwbare en sociale karakter bouw je sterke relaties op, zowel binnen het team als met klanten. Dankzij jouw zelfstandigheid en organisatorisch talent ben je in staat om efficiënt te plannen en te organiseren. Je hebt minimaal een MBO werk- en denkniveau en aanzienlijke ervaring in de schoonmaak. Een SVS diploma en rijbewijs B zijn vereist, en kennis van Microsoft Office wordt gewaardeerd.


Over het bedrijf

Je komt te werken bij een landelijk opererend schoonmaakbedrijf. Met een hoofdvestiging in Almere en een nevenvestiging in Amsterdam, kunnen zij  klanten en opdrachtgevers in de provincies Noord- en Zuid Holland, Utrecht en Flevoland alle service geven die gevraagd wordt. Voor landelijke accounts heeft onze opdrachtgever een netwerk van familiebedrijven gevonden die net als zij; service en klanttevredenheid hoog in het vaandel hebben staan.



Gevraagd

Wat vragen wij?

Als een ware schoonmaak pro, heb je niet alleen een MBO+ niveau onder de knie, maar ben je ook een doorgewinterde professional in de wereld van schoonmaken. Met een auto-rijbewijs (klasse B) in je achterzak ben je klaar om te reizen naar elk schijnbaar onneembaar vies gebied. En natuurlijk, geen vuil kan jouw kennis van de Nederlandse taal belemmeren!



Aanbod

Wat bieden wij?

Je krijgt een salaris waar je spontaan een vreugdedansje van maakt variërend van €2950 tot €3450 per 4 weken, afhankelijk van jouw ervaring. Maar dat is nog niet alles! Je kunt ook rekenen op een royale onkostenvergoeding en maar liefst 26 vakantiedagen volgens de CAO voor Schoonmaak en Glazenwassersbedrijf. Flexibiliteit is belangrijk, dus parttime werken behoort zeker tot de mogelijkheden. En vergeet niet, je krijgt een glanzende nieuwe auto van de zaak om je naar al die schone bestemmingen te brengen! Alsof dat nog niet genoeg is hebben is er ook een bonus als extraatje. Hard werken beloond én gewaardeerd!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in