+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Almere.
Laad meer vacatures

Werkvoorbereider Almere

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Dura Vermeer Railinfra

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Hou je van werken aan grote projecten in de infrastructuur? Bij Dura Vermeer Infra krijg je de kans om als Werkvoorbereider aan de slag te gaan. Je bent betrokken bij het hele proces, van het voorbereiden tot het binnenhalen en uitvoeren van projecten. Je werkt samen met een team en zorgt dat alles op rolletjes loopt. Bij ons krijg je niet alleen een goed salaris, maar ook veel kansen om te leren en te groeien. Plus, we zorgen goed voor je met extra voordelen zoals een laptop, pensioenregeling en zelfs hulp bij sporten. Nieuwsgierig om meer te leren? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Mensen met interesse in de Infra en zouden willen gaan werken als Werkvoorbereider opgelet want Dura Vermeer Infra regio Noord West (standplaats Almere) is op zoek naar jou!

Ben jij knap handig in de wereld van de Infrastructuur en heb je al enige ervaring (of technische opleiding) op het gebied van werkvoorbereiding?

Dit wordt jouw baan

Hoe leuk is het dat je niet alleen verantwoordelijk bent voor het voorbereiden van de binnenkomende projecten, en aan werken als het project is binnen gehengeld! Je bent verantwoordelijk voor het maken van voorbereiden van werken aan de hand van o.a. het bestek en tekeningen waarbij je ook de risico’s constateert en deze vast legt. Wanneer Dura Vermeer het project heeft gekregen ga je de planning en werkbegroting opmaken. Je koopt bijvoorbeeld het materieel en de diensten in die nodig zijn voor het uitvoeren van de projecten en ondersteund de projectleiding en/of uitvoering op het gebied van contracten, administratie en organisatie. Tijdens de projecten werk je nauw samen met de uitvoering zodat je goed in kaart hebt wat de wijzigingen zijn tijdens het project en of er rekening gehouden moet worden met meer- en minderwerk. Tot slot heeft de QHSE geen geheimen voor jou, bij vragen over de wet en regelgeving op het gebied van veiligheid weet jij de juiste informatie aan te leveren. Want we werken veilig, of we werken niet!

Meer bij Dura Vermeer

Dura Vermeer is een familiebedrijf. Een onafhankelijke bouwonderneming actief in woningbouw, utiliteitsbouw, infrastructuur en techniek in Nederland.

Al sinds 1855 vormen onze onafhankelijkheid en langjarige continuïteit de basis voor onze strategie. Met een omzet van circa € 1,8 miljard en ruim 3.000 medewerkers behoren we tot de top van de Nederlandse bouwsector. Samen realiseren we prachtige projecten. Iconische, en soms ook alledaagse projecten waarmee we nieuwe antwoorden bieden op maatschappelijke vraagstukken. Waarmee we de beste oplossingen voor morgen garanderen en het verschil maken voor Nederland, juist op de langere termijn. We hebben stevige ambities – en daarvoor geldt dat we die alleen kunnen waarmaken dankzij onze mensen. Als beste werkgever maken wij ons er daarom hard voor dat jij elke dag opnieuw kiest voor Dura Vermeer. Dat jij net zo trots bent op wat we maken als wij dat zijn. Dat iedereen die bij ons werkt gelukkig is. Dat je bij ons jezelf kunt zijn, je veilig voelt en je kunt uitspreken. En dat je tot je recht komt. En het beste uit jezelf kunt halen

Hier zit je op je plek

Deze functie binnen Dura Vermeer Infra regio Noord West is beschikbaar (standplaats Almere). Je komt te werken in het focus gebied Flevoland/ 't Gooi en zorgt er samen met jou collega’s voor het binnenhalen en voorbereiden van de projecten!

Dit breng je mee

  • Een afgeronde opleiding mbo-opleiding of opleiding in de richting Civiele Techniek.
  • Enige ervaring en/of werkervaring in een soortgelijke functie.
  • Heb je kennis en ervaring opgedaan met de contracten RAW en UAV-GC is een pré.
  • Je bent nauwkeurig, resultaatgericht en in staat creatieve oplossingen te bedenken.
  • Ook ben je zeer flexibel en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Met jouw positieve en energieke persoonlijkheid ben jij een goede teamspeler. Verder heb je een enthousiaste en klantgerichte houding en werk je gestructureerd en overzichtelijk.
  • Je hebt geen moeite met tijdsdruk en deadlines.

Dit bieden wij jou

  • Een goed salaris dat meegroeit met jouw ontwikkeling.
  • 30 verlofdagen met de mogelijkheid om er maximaal 13 bij te kopen of uit te laten betalen.
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een standaardverzekering van alle werknemersrisico’s, pensioenregelingen, een extra aanvulling bij arbeidsongeschiktheid en een bijdrage voor het vakbondslidmaatschap.
  • Een laptop en smartphone.
  • Een mobiliteitsbudget, NS Business Card, reiskostenvergoeding of (elektrische) leaseauto.
  • Veel aandacht voor jouw groei dankzij onze eigen Dura Vermeer Academie met volop opleiding- en trainingsmogelijkheden binnen je vakgebied, maar bijvoorbeeld ook op het gebied van vitaliteit.
  • Bedrijfsfitnessregeling met keuze uit een sportaanbod van ruim 3.500 sportlocaties door heel Nederland.
  • Een goede werk-privébalans dankzij een flexibel werken beleid en soepele regelingen voor arbeidsduur, werktijden, calamiteiten, mantelzorg of sabbatical.
  • Voor UTA-medewerkers: een vast bedrag Budget Duurzame Inzetbaarheid bovenop je brutosalaris (conform CAO Bouw & Infra).
  • Voor verse vaders en partners: 100% doorbetaling van je salaris tijdens de eerste 5 wettelijke verlofdagen én het 5 weken aanvullend geboorteverlof, in plaats van de standaard 70%.

Wil jij ook meer uit je werk halen?

Dan zijn wij nieuwsgierig naar jou! Solliciteren kan direct via deze website middels de solliciteerbutton onder de vacature.

Meer weten? Neem voor meer info contact op met onze recruiter.

Denny Schuurman op 06 - 4339 81 93 en/of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Deze eisen geven een richting van het profiel dat wij zoeken voor deze functie. Voldoe jij niet aan alle eisen maar denk je wel dat dit de functie voor jou is? Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren. Dura Vermeer: maak meer mogelijk.

Bij Dura Vermeer werven en selecteren we onze kandidaten graag zonder de goedbedoelde hulp van ‘onderaannemers’. Bij acquisitie behouden we ons het recht voor om meerwerk in rekening te brengen.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in