+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Almere.

Industrieel spuiter (dagdienst, uitzicht op een vast dienstverband) Almere

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BergWerk

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Dit bedrijf, dat bekend staat om zijn innovatieve oplossingen, zoekt een industrieel spuiter. Als spuiter ben je als een kunstenaar met een spuitpistool. Je voorbereiden, spuiten en afwerken van producten is jouw taak. Je werkt met veel aandacht en zorgt voor topkwaliteit. Ervaring met spuitapparatuur is belangrijk. Als je nog geen certificaten hebt, kun je die misschien via het bedrijf halen. Een kans om te groeien en te leren! Neem de volgende stap in je loopbaan en lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Bergwerker Benjamin zoekt in opdracht van dit internationale toonaangevende bedrijf naar een een industrieel spuiter. Dit bedrijf is constant bezig met het bedenken van slimme, betrouwbare en duurzame oplossingen voor de klanten. Ben jij klaar om samen met hen de wereld te veroveren en de toekomst vorm te geven? Sluit je dan aan bij het team en maak een impact die blijvend is!


Wat ga je doen?

Als industriële spuiter ben je een ware kunstenaar met een spuitpistool. Je taak is om producten en onderdelen voor te bereiden, te spuiten en af te werken. Met oog voor detail en precisie zorg je ervoor dat de producten een hoogwaardige afwerking krijgen die voldoen aan alle richtlijnen en specificaties.

We zijn op zoek naar een teamspeler die ervaring heeft met spuitapparatuur en coatings. Je hebt kennis van verschillende materialen en technieken en kunt zelfstandig aan de slag. Kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel en je bent flexibel en hands-on. Als je ook nog in het bezit bent van het certificaat ‘Spuiten in een geventileerde cabine’ en een geldig hijscertificaat, dan is dat helemaal mooi meegenomen! Zo niet, dan is dat geen probleem en wellicht wil je dan via ons deze cursussen kosteloos gaan volgen.


Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in