+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Almere.
Laad meer vacatures

HSE Coördinator Almere

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

QHSE United

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 60.000 - € 72.000 p/m
  • Reiskostenvergoeding, Winstdeling

Vacature in het kort

Als HSE Coördinator binnen een toonaangevende organisatie in de maakindustrie, krijg je de kans om het HSE beleid naar een hoger niveau te tillen. Je bent verantwoordelijk voor het waarborgen van gezondheid, veiligheid en milieu, en speelt een cruciale rol in het bewustzijn hieromtrent. Met een focus op het betrekken van alle collega's, werk je aan het creëren van een veilige werkomgeving. Jouw inzet is essentieel in het behouden van een risico-vrije cultuur. Enthousiast om meer te leren? Verken de volledige details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een ondernemende, proactieve en pragmatische HSE Coördinator en heb jij al een aantal jaren operationele ervaring binnen de maakindustrie? Wil jij graag het HSE beleid binnen een mooie dynamische organisatie naar een hoger plan brengen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bedrijfsprofiel

Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze opdrachtgever Aalberts hydronic flow control is één van de 4 business segmenten van Aalberts. Zij zijn dé one-stop-specialist op het gebied van hydronic flow control en afgiftesystemen voor verwarmings- en koelsystemen en drinkwaterinstallaties. De businessunit levert haar producten van bron tot afgiftepunt.
Aalberts hydronic flow control bestaat uit twee sterke merken: Comap en Flamco. Samen genereren ze circa €600 miljoen omzet met 1.700 medewerkers en locaties in 18 verschillende landen. Comap en Flamco ontwikkelen, produceren en verkopen kwaliteitscomponenten voor HVAC-toepassingen (Heating, Ventilation en Airconditioning) voor de grootschalige woningbouw, utiliteitsbouw en industriële markten. Samen met haar klanten ontwikkelen ze energie-efficiënte hydronic flow control toepassingen en zijn ze betrokken bij elke stap van de levenscyclus van een gebouw.

Deze grote en dynamische businessunit is onderdeel van Aalberts N.V. een beursgenoteerde organisatie met 4 disciplines, Integrated Piping Systems, Surface Technologies, Hydronic Flow Control en Advanced Mechatronics. De organisatie is uitgegroeid tot meer dan 14.500 medewerkers met activiteiten in meer dan 50 landen.
Functieomschrijving

Als toevoeging op ons QHSE-team zijn wij op zoek naar een HSE Coördinator. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor alle zaken omtrent gezondheid, veiligheid en milieu en het liefst weet je het ook nog zo te brengen dat je alle collega’s met je meekrijgt. Benieuwd wat je allemaal nog meer mag gaan doen? Lees dan vooral verder!

Wat ga je doen?

De veiligheid en gezondheid van medewerkers is in elk bedrijf belangrijk, maar binnen een productie omgeving waar gewerkt wordt met veel verschillende machines en robots en er veel transport van goederen is, moet dit natuurlijk tiptop in orde zijn. Uiteraard heb je binnen deze functie te maken met wetten, regels en administratief werk, maar de focus ligt ook op het meekrijgen van alle betrokken collega’s. Het onderwerp veiligheid moet bij iedereen onder de aandacht blijven en uitgedragen worden. Aan jou de taak om dit op een leuke manier onder de aandacht te brengen met behulp van ons motto “Risico vrij begint bij mij”.
Jij zorgt dat het geluidsplan, het bedrijfsnoodplan en de milieuvergunningen onder de aandacht blijft van het management en treedt op als coördinator van de BHV. Verder communiceer je met alle lagen binnen de organisatie, dus van productiemedewerker tot directeur, want veiligheid hoort bij iedereen bovenaan zijn of haar prioriteitenlijst staan. Het maken van toolboxen voor verschillende soorten incidenten zie jij als een leuke uitdaging waar je je tanden in kan zetten.

Gevraagd

Wie ben jij?

In de zomer van 2021 is de fabriek en het hoofdkantoor overgegaan naar een prachtig nieuw pand in Almere. Met de verhuizing van de productielijnen nog vers in ons geheugen en de wetenschap dat we deze de komende jaren verder gaan uitbreiden zijn er nog voldoende ontwikkelmogelijkheden binnen gezondheid, veiligheid en milieu. De kandidaat die wij zoeken ziet dit als een leuke uitdaging waarin hij of zij veel kan betekenen en bereiken. Verder;
  • Heb je een MVK of IVK opleiding gedaan;
  • Heb je 5 jaar ervaring als HSE Coördinator binnen een productie omgeving;
  • Beheers je de Nederlandse en Engelse taal.


Aanbod

​​​​​​Aanbod

Je komt terecht in een team van zes collega’s die elkaar geregeld opzoeken om te overleggen en elkaar een helpende hand reiken waar nodig. Jouw manager, Fred Brands, geeft je de vrijheid en het vertrouwen om jouw verantwoordelijkheid te pakken. Dit betekent dus ook dat wij op zoek zijn naar een zelf startende collega die het werk ziet liggen en dit ook oppakt. Dus, ben jij op zoek naar een zelfstandige functie in een gezellig en hecht team? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Wij bieden je een gedreven werkomgeving waar je alle ruimte krijgt om invulling te geven aan het nemen van initiatief en je persoonlijke ontwikkeling. We zijn een financieel gezond bedrijf dat onderdeel is van Aalberts N.V. en dat maakt dat wij gericht kunnen investeren in ontwikkelingen en innovaties. We bieden je bij aanvang een bruto maandsalaris tussen € 4.500 en € 5.500,- afhankelijk van je kennis en ervaring. Naast de mogelijkheid op een vast dienstverband bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden. Hierbij kun je denken aan:
  • 8% vakantiegeld
  • Winstuitkering
  • 27 vakantiedagen
  • 13 collectieve adv-dagen
  • Reiskostenvergoeding
  • Collectieve ziektekostenverzekering
Nog vragen over deze positie?

Neem dan contact met ons via 085 303 26 74

QHSE United is een Specialistisch Recruitmentbureau in QHSE. Wij richten ons op alle professionals in QHSE van KAM-medewerker tot Kwaliteitsmanager en toezichthouder tot Hoger Veiligheidskundige. Wij gaan altijd voor het hoogst haalbare en nemen geen genoegen met half werk. Of je nou opdrachtgever, ZZP'er of kandidaat bent?
Voor ons zijn jullie allemaal even belangrijk. Wij streven om deze reden dan ook altijd naar een samenwerking waar beide partijen als winnaar uit de bus komen. Dit is voor ons de basis om een mooie en langdurige samenwerking op te bouwen.
HVK, MVK, IVK, QHSE, SHEQ, QESH, HSE, EHS, SHE, QA, QC, KAM, Quality Assurance onze opdrachtgevers zijn onder andere actief binnen de olie & gas, chemie, food, bouw, infra, energie, kunststof, recycling, logistiek.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in