+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Almere.
Laad meer vacatures

Systeembeheerder Almere

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • 37 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.750 - € 4.500 p/m

Vacature in het kort

In de wereld van IT is er altijd ruimte voor groei en ontwikkeling. Bij Maandag® IT zoeken we een Systeembeheerder die van aanpakken weet. Je gaat aan de slag met het maken van een plan om de manier van werken te verbeteren en systeembeheerders hierin mee te nemen. Jouw focus ligt op het centraal stellen van de gebruiker en het mogelijk maken van veranderingen. Je krijgt een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid en de kans om jezelf te blijven ontwikkelen door ons opleidingsaanbod. Lees verder en ontdek waarom wij de ideale werkgever voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Binnen automatisering/systeembeheer moet er een inhaalslag gemaakt worden in zowel de manier van werken als achterstanden in werkzaamheden. Er spelen naast reguliere lijn-werkzaamheden ook een aantal projecten, zoals de implementatie van MS365 die inzet vragen. Dit zit met name qua werkverdeling en planning elkaar in de weg.

Op dit moment is het grootste gedeelte van de ICT-Infrastructuur nog in eigen beheer, wel wordt er in steeds grotere mate SaaS applicaties afgenomen. Er wordt een sourcingsonderzoek uitgevoerd door een externe partij, hiervan worden de resultaten eind januari verwacht, dit geeft mede input aan de koers voor de komende jaren.

We zoeken iemand die in korte tijd een plan kan maken en de systeembeheerders mee kan nemen in effectievere manier van werken, waarbij met name de gebruiker centraal staat: effecten van wijzigingen op gebruikers centraal stellen, mogelijk maken i.p.v. onmogelijk maken


Functie eisen

Je hebt of bent:

  • Ruime ervaring systeembeheer in een complexe ICT omgeving
  • Ruime ervaring met o.a. Citrix, Ivanti en MS365
  • Ervaring in projectmatig werken
  • Affiniteit met verandermanagement
  • Affiniteit met adviseren
  • Zelfstandige werkhouding
  • Assertief
  • Klantgericht
  • Oplossingsgericht

Dit bieden wij jou:

  • Een (vast) dienstverband bij Maandag® IT
  • Maandsalaris tussen de €2750 - €4500
  • Een uitdagende en afwisselende functie met veel verantwoordelijkheid
  • Een uitgebreid opleiding- en trainingsaanbod binnen de Maandag® Academy om jouw ontwikkeling te stimuleren
  • Een persoonlijke Maandag® IT Recruiter als jouw contactpersoon die je kunt bereiken om mee te denken over jouw dagelijkse werkzaamheden, persoonlijke leerdoelen en andere zaken
Over het bedrijf

In dit digitale tijdperk is IT onmisbaar geworden voor bedrijven om efficiënt te kunnen werken en te blijven groeien. Maandag® IT staat voor meer dan alleen het oplossen van technische problemen. Het is een levensstijl waar professionals streven naar continue verbetering en innovatie. Het is het domein waar creativiteit en kennis samenkomen om oplossingen te vinden voor complexe vraagstukken. Of het nu gaat om het ontwikkelen van nieuwe software, het implementeren van cybersecuritymaatregelen of het optimaliseren van netwerken, Maandag® is de plek waar IT-specialisten hun passie kunnen uiten en hun vaardigheden kunnen laten zien. Binnen Maandag® IT is geen uitdaging te groot en geen probleem te ingewikkeld. Het is de plek waar professionals worden uitgedaagd om hun grenzen te verleggen en hun potentieel te benutten, want in de wereld van IT is er altijd ruimte voor groei en ontwikkeling.

Dus, als jij een passie hebt voor technologie en innovatie neem dan zeker contact met mij op via: 06 511 021 88 of mail naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Systeembeheerder die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.



Bedrijfsomschrijving

Wij zijn dé verbinder in werk waar mensen zin in hebben en zin in houden

Maandag® is met 46 vestigingen in 16 steden al meer dan 30 jaar leidend als detacheerder binnen het publieke domein in Nederland. De afgelopen 2 jaar is er, mede door overnames, een sterke groei gerealiseerd. Naast detachering biedt Maandag® ook ZZP-bemiddeling en HR-dienstverlening zoals RPO (recruitment proces outsourcing) en MSP (managed service provider).

Daarmee is Maandag® dé verbinder in werk waar mensen zin in hebben en zin in houden, in zowel de publieke- als commerciële sector. Dagelijks zijn meer dan 4.000 professionals actief binnen de zorg, het onderwijs, de overheid, IT, finance, HR en communicatie. Daarnaast is Maandag® actief op het gebied van engineering, construction en life science in België.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in