+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Almere.
Laad meer vacatures

Zolenmaker Almere

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Hou je van met je handen werken? In deze functie maak je zolen met veel zorg en precisie. Je zorgt dat elke zool perfect is. Je werkt aan producten van hoge kwaliteit en helpt ons een goede naam te houden. Ook is er kans op een vast contract. Plus, je krijgt toegang tot online trainingen. Klaar voor het volgende hoofdstuk? Lees verder om meer te weten!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging waar je met je handen kunt werken? Dan hebben wij dé vacature voor jou! Als zolenmaker ben jij verantwoordelijk voor het vervaardigen en afwerken van onze hoogwaardige zolen met oog voor detail en precisie. En dat allemaal terwijl je werkt met je handen en jouw vakmanschap inzet om kwaliteitsproducten te leveren! Met jouw nauwkeurigheid en handvaardigheid kunnen we onze klanten voorzien van zolen van topkwaliteit, die voldoen aan hun behoeften en verwachtingen. Als zolenmaker ben jij niet alleen verantwoordelijk voor het maken van de zolen, maar ook voor het onderhouden van een goede reputatie voor ons bedrijf. Geniet daarom van het creatieve proces en werk met precisie om ervoor te zorgen dat elke zool perfect is afgewerkt en voldoet aan onze hoge standaarden. Dus, ben jij nauwkeurig, heb je oog voor detail en ben je handvaardig? Solliciteer dan nu direct online en wie weet verwelkomen wij jou binnenkort in ons team als toegewijde zolenmaker!

Wij bieden:

Naast een marktconform bruto uurloon bieden wij jou ook de volgende dingen: - Een leuke creatieve baan van 40 uur per week - Werktijden van 07:45 uur tot 16:45 uur - Mogelijkheid tot vast dienstverband bij de klant zelf Ook ontvang je nog eens de volgende extra's vanuit Timing: - Wekelijkse uitbetaling van het loon - Een online platform met talloze online trainingen

Wij vragen:

Ben jij de persoon die we zoeken? Jij: - MBO denkniveau ;
- Je spreekt Nederlands en/of Engels;
- Je hebt affiniteit met techniek;
- Je hebt gevoel voor werken met je handen/bent handvaardig;
- Ervaring als zolenmaker (niet verplicht, maar wel een pluspunt). Daarnaast ben je communicatief vaardig, werk je gestructureerd, heb je oog voor detail en weet je van aanpakken.

Waar ga je werken:

Je komt te werken bij een bedrijf waar het allemaal in 1948 begon, toen een schaatsfanaat startte met het maken van zijn welbekende leren noren met gouden bies. Vanaf dat moment zijn zij in ras tempo uitgegroeid tot authentiek wereldmerk. Nog altijd worden de oer- Hollandse schaatsen voor recreatie en topsport stuk voor stuk met de hand gemaakt.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in