+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Almere.
Laad meer vacatures

Vrachtwagenchauffeur C/CE gezocht voor familiebedrijf in Almere Almere

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Jij werkt door

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Jij werkt door

Gevraagd

  • 40 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Vrachtwagen (C), Vrachtwagen aanhanger (CE)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.463 - € 3.191 p/m

Vacature in het kort

Hou je van de weg op en geniet je van vrijheid? In deze functie rijd je met een mooie vrachtwagen door heel Nederland. Je begint vroeg, voordat anderen wakker zijn. Samen met een bijrijder laad je de vracht uit en breng je die naar de klant. Je werkt goed samen en helpt elkaar. Elke dag is anders, soms rijd je ver, soms dichtbij. Je komt op veel plekken. Je werkt voor een familiebedrijf met een lange geschiedenis. Ze zijn eerlijk en houden zich aan afspraken. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Voor jou staat een prachtige vrachtwagen voor ritten door heel Nederland klaar!
Jij houdt ervan om 'op weg' te zijn. Heerlijk een muziekje op, niemand die op je vingers kijkt, comfortabel achter het stuur of op de bijrijdersstoel, onderweg naar leuke mensen die niet te beroerd zijn om een bakje koffie voor jou te zetten. Klinkt goed toch?
Even voorstellen
Onze opdrachtgever is een familiebedrijf dat al meer dan honderd jaar bestaat. Onze wieg stond in Dokkum en we zijn groot geworden in de Flevopolder. Onze opdrachtgever bestaat uit verschillende afdelingen: verhuizingen, transport, logistiek en meubel- en keukendistributie. Onze vestigingen in Almere, Lelystad en Amersfoort zijn de standplaats van zo’n 85 vaste medewerkers, naast de ingehuurde krachten en enthousiaste jongeren die deelnemen aan een werk- en leertraject. Wat typeert onze opdrachtgever? Allereerst de noordelijke nuchterheid. Afspraak is afspraak en wat ze beloven, doen ze. De klanten van onze opdrachtgever ervaren dat iedere dag opnieuw en hun medewerkers ook. Ze communiceren eerlijk en open met elkaar, in alle lagen van de organisatie. Past dat bij jou? We zoeken chauffeurs C en CE. Je bent welkom!
Jouw werkdag
Je bent een vroege vogel. Tussen vier en vijf uur in de ochtend begint je werkdag. Heerlijk rustig, terwijl de rest van het land nog op één oor ligt. Je komt aan op je standplaats in Almere en kijkt naar de rit die je vandaag gaat maken. Alles is al keurig ingepland. Je bent de chauffeur en zet de bak op. Een bijrijder assisteert de chauffeur hierbij. Nog even de pompwagen en de steekwagen erin en je kunt op weg naar de klant. Met een lading van vandaag. Samen met de bijrijder laad je de spullen uit en zet je het op de aangewezen plek neer. De steekwagen doet meestal het zware werk, maar soms moet je even een beetje meetillen. Wat zo fijn is? Dat je als team, chauffeur en bijrijder, op elkaar afgestemd bent. Laadklep omlaag, lossen, steekwagen staat al klaar; perfect!
De rest van de dag brengt de comfortabele vrachtwagen je door heel Nederland. Vandaag rij je naar Limburg, morgen ben je onderweg naar Friesland. En soms rij je vooral korte ritten in de omgeving van Almere. De afwisseling vind je juist fijn.

Gevraagd

Dit ben jij
  • Een diploma vinden we niet zo belangrijk. Het zijn je inzet en motivatie die tellen. Als chauffeur moet je uiteraard wel over een rijbewijs C of CE beschikken.
  • Je ziet er netjes en goed verzorgd uit. Heel belangrijk, want je bent het visitekaartje van onze opdrachtgever!
  • Je bent zelfstandig en let erop dat jij en je collega altijd veilig en goed georganiseerd werken.
  • Je spreekt goed Nederlands.
  • Altijd op tijd en trouw aan je afspraken; zo kennen mensen jou.
  • Je kunt een VOG overleggen of bent bereid deze aan te vragen.


Aanbod

Heb je nou altijd al bij een familiebedrijf willen werken stuur dan je CV via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of stuur je berichtje naar 0618655719.

Salaris

€ 2.463 - € 3.191 p/m
Conform beroepsgoederenvervoer CAO (TLN)
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in