+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Almkerk.
Laad meer vacatures

Transportplanner Almkerk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Logistic Force Recruitment

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.700 - € 4.000 p/m
  • Reiskostenvergoeding, Telefoon v/d zaak

Vacatureomschrijving

Wat ga je doen als Transportplanner?

Wie ben jij?

In jouw rol als Transportplanner word jij uitgedaagd om te zorgen voor een strakke en efficiënte planning. In een team van vijf collega’s ben jij medeverantwoordelijk voor de dagelijkse planning van de ritten met als doel een optimale beladingsgraad, een efficiënte route en uiteindelijk het belangrijkste, een tevreden klant.

Ondertussen ben jij ook het eerste aanspreekpunt voor de klanten, ontvangers, chauffeurs en charters. Zowel digitaal via boordcomputersystemen als per mail, mondeling en via WhatsApp. Je controleert laad- en lostijden ten behoeve van performancerapportages en verzorgt exportdocumentatie en routeopdrachten.

Hoe ziet jou dag er dan precies uit? En hoe verloopt zo’n transport nou? Een auto komt leeg aan in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland, dat wil zeggen dat de lading is gelost. Dan is het aan jou de uitdaging om het transport weer met een volle lading terug te laten komen. 20% van de retourvracht komt vanuit eigen werk, 60% vanuit het klantenbestand en de rest vanuit jouw proactieve werving. Er dienen dan natuurlijk ook prijsafspraken gemaakt te worden. Tevens ben jij verantwoordelijk voor de volledige administratieve afwikkeling ervan.


Arbeidsvoorwaarden

Jij staat midden in het leven, je bent leergierig, je bent gedreven en jij barst van de positieve energie. Zijn dit kenmerken waarmee jij jezelf omschrijft? Dan zoeken wij jou! Jij bent een échte planspecialist en hebt oog voor detail. Een beetje perfectionisme is niet verkeerd; jij ziet het gelijk als er iets niet klopt in de planning en reageert adequaat. De klant staat bij jou altijd voorop. Je bent niet bang om van bekende paden af te wijken en jij denkt enkel in kansen en oplossingen. Je pakt zelfstandig aan waar nodig en staat stevig in je schoenen. Wij vragen minimaal mbo+ werk- en denkniveau, aangevuld met kennis en ervaring in de (internationale) transportsector.

Heb je nog geen werkervaring, maar ben je wel een aanpakker? Voel je welkom! Met interne begeleiding zorgen zij ervoor dat je snel op vlieghoogte zal zijn. Tot slot vragen wij een goede mondeling en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Duitse taal. De Engelse taal is daarnaast een pré. Mocht je één van de talen nog niet voldoende beheersen, dan is er de ruimte om de taal te leren. Daarnaast kennis van en ervaring met Microsoft Office en Transport Management Systemen (TMS) is een pre.


Bedrijfsprofiel
  • Een fulltime werkweek van 40 uur;
  • Een uitstekend bruto maandsalaris tussen de €2700,- en €4000,-, afhankelijk van jouw kennis, opleiding en ervaring;
  • 24 vakantiedagen + 3.5 ATV dagen;
  • Reiskostenvergoeding €0,21 per km (vanaf 10km tot maximaal 35km);
  • Telefoon van de zaak;
  • Eerste contract voor één jaar met uitzicht op een vast contract;
  • Gezellige personeelsfeesten.


Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in