+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Alphen aan den Rijn.
Laad meer vacatures

Kostendeskundige Alphen aan den Rijn

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak, Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Zoek jij de dynamiek en uitdaging van een adviesbureau, maar dan zonder de stoffige en formele pakkencultuur? Lees dan snel verder, want deze baan als Kostendeskundige Bouw is perfect voor jou.

Eigenlijk doen jullie alles, behalve de bouw zelf. Aan afwisseling in projecten geen gebrek dus. Daarom komt jouw kennis van berekeningen in de woning- en utiliteitsbouw goed van pas hier. Naast jouw dagelijkse werkzaamheden zal je ook als vraagbaak gezien worden door de junior kostendeskundigen calculators van de afdeling.

Aan aansprekende projecten is er overigens ook geen gebrek. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Westfield Mall of the Netherlands? Dat is geen half werk toch? En uiteraard altijd met een scherp oog op duurzaamheid.

Jouw werkdagen als Kostendeskundige Bouw zijn ongeveer als volgt verdeeld:

·       50% Maken van begrotingen, planningen, budgetberekeningen en exploitatieberekeningen

·       20% Aansturen van calculators en junior kostendeskundigen

·       10% Presenteren van resultaten

·       10% Opstellen van urenverantwoording en offertes

·       10% Jij bent de vraagbaak binnen de afdeling



Gevraagd

Jij zet jouw kennis van het bouwbesluiten materiaalkunde graag in voor kostenberekeningen van projecten en voor het coachend vooruit helpen van minder ervaren collega’s. Samen kom je verder, daar geloof jij in. Verder kom je hier terecht in een platte informele organisatie. Weinig traditioneel en veel humor, daar moet je jezelf prettig bij voelen.

·       Je hebt HBO werk- en denkniveau in Bouwkunde

·       Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met bouwprojectmanagement

·       Calculatiesoftware en methodieken hebben weinig geheimen meer voor jou

Herken jij jezelf in deze omschrijving? En schieten de eerste ideeën en vragen je al te binnen? Solliciteer dan vandaag nog en wij vertellen je graag alles over deze mooie vacature.



Aanbod

Jij zorgt voor een sluitend een aantrekkelijk kostenplaatje voor bouwprojecten en je werkgever zorgt goed voor jou. Zo hoort het toch ook? Deze organisatie vindt van wel. Zij vinden het belangrijk dat jij aan het einde van je werkdag tevreden weer naar huis gaat. Daarom bieden ze jou een aantrekkelijk en compleet pakket aan arbeidsvoorwaarden als Kostendeskundige Bouw:

·       Een mooi salaris oplopend tot wel € 6000,- bruto per maand

·       Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband

·       Goede pensioenregeling

·       Auto van de zaak

·       8% vakantiegeld

·       Aandacht voor jouw work-life-balance door flexibel te kunnen werken en in gesprek te blijven over jouw wensen en behoeftes

·       Doorgroeimogelijkheden, bijvoorbeeld richting van specialist of leidinggevende

·       Een leertraject op maat waarin jij jezelf blijft ontwikkelen als professional

·       Een team van vakkundige en vooral gezellige collega’s die voor je klaar staan.

Het gaat om een fulltime functie van Kostendeskundige Bouw waarbij je uiteindelijk de vaste kern van de organisatie gaat versterken. Wij van Continu Professionals kennen deze werkgever en deze vacature zeer goed en kunnen jou optimaal voorbereiden en begeleiden. We ondersteunen jou vanaf het eerste contact tot ver na je eerste werkdag. 



Bedrijfsomschrijving

Je komt terecht bij een zeer stabiele organisatie, die al ruim 50 jaar een gevestigde naam is binnen de bouwkundig advies branche. Samen met jouw collega’s voeren jullie bouwmanagement, bouwadvies, projectmanagement, inspecties, toezicht en kostenberekeningen uit. De verschillende afdelingen binnen dit bedrijf werken nauw samen, waardoor jullie niet alleen snel en efficiënt oplossingen kunnen bieden, maar ook als allround professional blijven groeien in je vak.Jouw afdeling Bouwkostenmanagement zorgt voor bouwprojecten zonder financiële verrassingen en zonder concessies aan de optimale kwaliteit. Er is veel ervaring aanwezig binnen het team en weinig verloop in de organisatie, wat dit een inspirerende en dynamische werkomgeving maakt.De cultuur is zoals gezegd informeel. Zeer kundig en professioneel, maar dan zonder de stropdassen. Hier kan iedereen zichzelf zijn en staan collega’s voor elkaar klaar. Er wordt veel onderling ondernomen, wat zorgt voor een hechte en betrokken club met mensen.Klinkt dit als een plek voor jou? Reageer dan, upload je CV en dan neem ik zsm contact met je op. Heb je toch nog wat vragen? Bel, Whatsapp of mail me dan en dan zal ik je van alle informatie voorzien die je nodig hebt.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in