+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Alphen aan den Rijn.
Laad meer vacatures

Bezorger Alphen aan den Rijn

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Apics FlexJobs

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 10 - 30 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,27 p/u
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Over de functie

Als postbezorger vervul je een essentiële rol bij het bezorgen van diverse poststukken, variërend van warme verjaardagswensen tot belangrijke officiële documenten, met als doel ervoor te zorgen dat deze tijdig hun bestemming bereiken. Dankzij je uitgebreide ervaring in de regio Alphen aan den Rijn ben je uitstekend vertrouwd met je bezorggebied. Het geeft je als postbezorger voldoening om regelmatig dezelfde mensen te kunnen begroeten tijdens je vertrouwde bezorgronde.


Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een vooraanstaande speler in de pakket- en postbezorging in Nederland. Met meerdere depots en sorteercentra verspreid over het gehele land, waaronder locaties als Leiden, Delft, Ter Aar, Nieuwkoop, Roelofarendsveen, Aarlanderveen of Koudekerk, biedt deze positie wellicht de ideale kans voor jou!

Als je in de nabije omgeving van een van deze plaatsen woont en enthousiast bent om buiten te werken, is deze baan perfect geschikt voor jou!



Gevraagd

Functie eisen

Voor deze positie is het van cruciaal belang dat je over een eigen fiets beschikt, aangezien de tas met brieven hiermee wordt vervoerd. Daarnaast is het vereist dat je de Nederlandse of Engelse taal beheerst om effectief te kunnen communiceren met collega's op het depot. Voor het gemakkelijk vinden van de route is het handig als je beschikt over een smartphone; hiervoor ontvang je uiteraard een vergoeding.

Je dient minimaal vijf uur per dag beschikbaar te zijn, en de werktijden en dagen zijn flexibel, zolang het werk maar plaatsvindt tussen 10:00 en 20:00 uur. Bij voorkeur werk je van dinsdag tot en met zaterdag.



Aanbod

Wat wij bieden

Voor deze parttime functie werk je tussen de 10 en 30 uur per week. Naast een salaris van €13,27 per uur, ontvang je een telefoonvergoeding en een fietsvergoeding. Moet je wat langer reizen naar je werk? Dan krijg je een reiskostenvergoeding. Verder bouw je pensioen op en krijg je vakantiegeld en vakantiedagen. Je start op een uitzendcontract.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in