+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Magento Developer | PHP Alphen aan den Rijn

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

DEXTER

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Max. € 4.800 p/m
  • Bonusregeling, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Dit bedrijf is specialist in Magento- en WordPress-oplossingen en maakt deel uit van een grotere groep bedrijven. Ze hebben net een nieuw team in Nederland opgestart en zoeken nu een Magento-expert. Je krijgt een goed salaris, vakantiegeld, een bonus, en een pensioen. Ook zijn er veel extra s zoals een budget voor trainingen, een vaste dag om thuis te werken, en een gratis lunch. Klaar om te ontdekken waarom deze vacature jouw volgende stap kan zijn? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Dit bedrijf staat bekend om hun expertise in Magento- en WordPress-oplossingen. Sinds 2021 zijn ze onderdeel van een holding met drie andere toonaangevende media- en marketingbedrijven, en recent hebben ze een nieuw team opgezet in Nederland. Nu zijn ze op zoek naar een Magento-expert om hun team te versterken. Denk je dat dit wat voor jou kan zijn?

Wat Bieden Ze Jou?
Ze bieden een salaris tot € 4.800,- bruto per maand, 8% vakantiegeld, 4% bonusregeling, pensioenregeling, 24 vakantiedagen, 6 ATV dagen per jaar, reiskostenvergoeding, onkostenvergoeding, budget voor opleidingen en trainingen, hardware van de zaak, flexibiliteit in werktijden, een vaste thuiswerkdag, sport- en sabbatical mogelijkheden, en een gratis gezamenlijke lunch.

Gevraagd

In deze rol werk je zowel samen met je collega's als zelfstandig aan diverse Magento-projecten, variërend van kleine platforms tot grote websites voor nationale en internationale klanten. Je brengt je expertise en kennis in bij complexe backend-integratieprojecten op Magento 2. Daarnaast schrijf je unit- en integratietests, bespreek je roadmaps, communiceer je met de Product Owner en klanten, pas je designpatronen toe, spoor je bugs op en denk je strategisch mee over e-commerce-strategieën.

Tools en Technieken
Je werkt met tools zoals PHP, Magento, WordPress, HTML, CSS, JavaScript, Git, JIRA en meer. Kennis van Vue.js, React of Angular is een pluspunt, en ervaring met UX/UI wordt ook gewaardeerd.

Aanbod

Het dochterbedrijf waar je komt te werken heeft ruim 30 medewerkers, waaronder een IT-team van 6 ontwikkelaars met specialisaties in Magento, WordPress, front-end ontwikkeling en design. Hoewel er ook teamleden vanuit Oekraïne werken, zal jouw focus voornamelijk liggen op de Nederlandse activiteiten en klanten. Ze nodigen je graag uit om het moderne pand te komen bekijken en kennis te maken met hun zusterbedrijven.

Interesse?
Solliciteer direct via de website en je ontvangt binnen een werkdag een reactie van ons
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in