+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Alphen aan den Rijn.
Laad meer vacatures

Service Monteur Alphen aan den Rijn

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • 37 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.800 - € 4.000 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

In deze functie werk je als servicemonteur aan speciale veeg- en strooimachines. Je zorgt ervoor dat deze machines goed blijven werken door onderhoud en reparaties. Het is een kans om te groeien, want ze zoeken monteurs van verschillende niveaus. Elke dag is anders, van werken aan elektrische machines tot het oplossen van problemen op locatie. Je krijgt ook de mogelijkheid om meer te leren en door te groeien in je werk. Op zoek naar een inspirerende baan? Ontdek het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Heb jij als servicemonteur altijd al willen werken aan de veeg- en strooimachines die binnen Nederland rijden? Wist je dat deze machines veel complexer zijn dan je misschien al had kunnen voorstellen? Binnen deze functie ben jij de meester die al het onderhoud en service pleegt aan deze stukjes techniek. Zie jij jezelf hier al werken als expert, maar ben je dat nog niet. Geen probleem. De organisatie is op dit moment opzoek naar junior, medior en senior servicemonteurs? Voor ieder is er uitdaging en groei mogelijk binnen deze organisatie.

Als servicemonteur ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van werkzaamheden aan alle mechanische, hydraulische en elektronische onderdelen van machines. Je prioriteit ligt bij het waarborgen van de veiligheid van de machines, waardoor je taken zeer gevarieerd zijn. De ene dag werk je aan het onderhoud van een elektrische veegmachine, terwijl je de andere dag onderweg bent naar een locatie om onderhoud uit te voeren of storingen op te lossen.

Als deze functie omschrijving je helemaal omver heeft geblazen, dan heb je zeker de tijd om nu te solliciteren. Solliciteer direct of bel naar technisch recruiter Onno Klockenbrink: +31651321657 


Functie eisen

Wat krijg je vanuit Maandag®

  • Een goed salaris tussen €2800,- tot €4000,-
  • Mogelijkheid tot een direct contract
  • 25 vakantiedagen (+ Adv dagen of toeslag)
  • Opleidingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden
  • Pensioenopbouw bij BeFrank
Over het bedrijf

Bij Maandag® staan goede primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele zekerheid én ontwikkeling centraal. Wij bieden de mogelijkheid om aan diverse opdrachten en bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Onze begeleiding, opleidingsmogelijkheden en de Maandag® Academy dragen bij aan vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling. Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Service Monteur die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.



Bedrijfsomschrijving

Wij zijn dé verbinder in werk waar mensen zin in hebben en zin in houden

Maandag® is met 46 vestigingen in 16 steden al meer dan 30 jaar leidend als detacheerder binnen het publieke domein in Nederland. De afgelopen 2 jaar is er, mede door overnames, een sterke groei gerealiseerd. Naast detachering biedt Maandag® ook ZZP-bemiddeling en HR-dienstverlening zoals RPO (recruitment proces outsourcing) en MSP (managed service provider).

Daarmee is Maandag® dé verbinder in werk waar mensen zin in hebben en zin in houden, in zowel de publieke- als commerciële sector. Dagelijks zijn meer dan 4.000 professionals actief binnen de zorg, het onderwijs, de overheid, IT, finance, HR en communicatie. Daarnaast is Maandag® actief op het gebied van engineering, construction en life science in België.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in