+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Alphen aan den Rijn.

Trainer Alphen aan den Rijn

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

De Zorgfabriek

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 20 - 30 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 12,30 - € 18,28 p/u

Vacature in het kort

Wij zoeken een trainer die van avontuur houdt en graag buiten is. In deze functie help je een jongere met een beperking om zelfstandig te reizen met het OV of de fiets. Samen oefenen jullie hoe je van huis naar school en terug komt. Je werkt in een team dat iedereen wil helpen om zelfstandiger te worden. Het is een flexibele baan die je goed kunt combineren met andere dingen. Als de jongere het reizen heeft geleerd, mag jij een speciaal diploma geven. Enthousiast over wat je tot nu toe hebt gelezen? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Wij zijn per direct op zoek naar een trainer, die het leuk vindt om een jongere met een beperking te leren om zelfstandig met het OV of de fiets te reizen. Tijdens een leuk en actief traject leer jij iemand om van huis naar school (en natuurlijk weer terug ;)) te reizen. Ben jij op zoek naar een leuke, flexibele bijbaan in de zorg en ben je graag lekker op pad? Lees dan zeker verder!

Is dit jouw werkplek?

Je werkt via De Zorgfabriek bij een organisatie die zich inzet voor mensen met een (lichtverstandelijke) beperking en/of autisme. Hun doel is om iedereen met een beperking zoveel mogelijk zelfstandig mee te laten doen in de maatschappij. We zijn op zoek naar een enthousiaste trainer, die jongeren wil begeleiden om te leren om zelfstandig van en naar school te reizen. Dit kan zowel met het openbaar vervoer als de fiets.

In het OV zijn er voor jongeren met een beperking nog wat spannende hobbels te nemen. Hoe ga je ermee om als er een bus uitvalt of hoe werkt het inchecken. Maar ook de drukte die een bushalte of station met zich mee brengt. Als trainer ga jij gedurende een paar weken met je leerling op pad om het reizen te oefenen. Je wordt hierbij ondersteund door de coördinator vanuit de organisatie. De werkplek is bij de cliënt thuis, op school en onderweg. En wanneer jouw leerling het zelfstandig reizen onder de knie heeft, mag jij hem of haar een heus diploma overhandigen!


Jouw werkdag

Je gaat met de leerling oefenen om van school naar huis te reizen met het OV of de fiets!

Het traject start met een uitleg voor jou over hoe een traject in elkaar zit door de coördinator. Vervolgens ga je kennismaken met de leerling en bespreek je (samen met de ouders en coördinator) de verwachtingen van het traject. Ook stel je samen een reisplan op. Je doorloopt twee 'testtrajecten' met de leerling om de haalbaarheid van het reisplan te bepalen. Daarna gaan jullie echt aan de slag met de training! Je reist samen met de leerling een aantal keer van school naar huis en terug. Tijdens de reis werk je aan de punten waar jouw leerling tegenaan loopt; Zo kan de leerling na afloop van het programma veilig en ontspannen zelfstandig van en naar school reizen. Een heel traject duurt ongeveer 20-30 uur in totaal, in overleg met het gezin kun je 1 of 2 keer per week trainen, dus deze baan is heel goed te combineren met een andere baan, een opleiding, of iets anders!



Gevraagd

  • Je vindt het leuk om te werken met kinderen/jongeren met ASS of een LVB;
  • Je woont in de buurt van Katwijk of Alphen aan de Rijn;
  • Je studeert momenteel of bent MBO /HBO afgestudeerd (bijv. Social Work, Persoonlijk begeleider, pedagoog, SPH, psycholoog, etc.);
  • Je bent geduldig, maar weet ook wanneer je iemand mag motiveren en aansporen.


Aanbod

  • Een lekker salaris conform cao Gehandicaptenzorg schaal 35 (€12,30 - €18,28 per uur);
  • Al jouw reiskosten uiteraard vergoed;
  • Een leuke bijbaan in de zorg waarbij je écht stappen maakt met de leerling en iets voor iemand betekent;
  • De mogelijkheid tot het oppakken van andere trainingen, wanneer het werken goed bevalt;
  • Mooie ervaring voor op je CV en een leuke bezigheid deze winter;
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in