+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Alphen aan den Rijn.
Laad meer vacatures

Groenvoorziener Alphen aan den Rijn

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Luba

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.400 - € 2.800 p/m

Vacature in het kort

In deze functie werk je elke dag buiten, met groen. Je rijdt met een auto van het bedrijf naar verschillende plekken. Je werkt met fijn gereedschap en soms zijn er leuke uitjes met je collega's. Het bedrijf is als een familie, met korte lijnen en veel aandacht voor jou. Ze zorgen goed voor hun team, met sportlessen en borrels. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Over het werk

Samen met jouw team ben je verantwoordelijk voor het realiseren van de aanleg, de renovatie van bestaande groenprojecten en het onderhoud hiervan. Je start je dag om 6.45 uur op de locatie in Alphen aan den Rijn met koffie. Daar krijg je van de uitvoerder te horen waar je met jouw ploeg heen gaat die dag. Vandaag ga je met 2 medewerkers het onderhoud van het groen uitvoeren in een woonwijk. Na de instructies kun jij dit prima uitvoeren samen met de collega's die mee werken.

Als het werk klaar is, gaan jullie weer terug naar de locatie in Alphen aan den Rijn. Je sluit de dag af en zorgt ervoor dat alle materialen en gereedschappen opgeruimd worden samen met jouw ploeg. De dag zit erop! Morgen weer een nieuwe dag. Omdat je met een auto van het bedrijf naar de werkplek toe gaat, is een rijbewijs B verplicht. Tevens is een VCA ook verplicht, maar deze kun je ook via Luba behalen. De werktijden hangen af van het seizoen. In de zomer start je vroeg, in de winter start je later. Je werkt maximaal 8,5 uur per dag. Klinkt goed? Reageer dan snel! 


Wat wij bieden
  • Een goed salaris
  • Verschillende uitjes per jaar
  • Werken met modern gereedschap
Wat wij vragen
  • Jij bent in het bezit van je rijbewijs B (E) en VCA
  • Jij hebt minimaal 2 jaar ervaring in de groenvoorziening
  • Jij kunt zowel in teamverband als zelfstandig werken
Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een gevestigde naam in het Westland. Naast de vestiging in Monster, zijn zij ook actief in Den Haag en Rotterdam. Voor hun nieuwe vestiging in Alphen aan den zijn zij opzoek naar nieuwe collega's. Bij hen kun je terecht voor onderhoud en aanleg van groen, daken en tuinen. Dit doen zij onder andere voor gemeenten, begraafplaatsen, schoolpleinen en stadstuinen. Omdat zij meerdere locaties hebben, zijn ze altijd dichtbij! 

Als je hier aan de slag gaat, kom je in een warm bad terecht. Het is een echt familiebedrijf met korte lijnen. Vitaliteit en werkplezier staat voorop. Alles draait om jou als medewerker! Elke vrijdag is er een borrel en ook is er regelmatig een uitje met alle medewerkers. Daarnaast hebben ze ook bootcamps, yogalessen en spinning op locatie. Kortom: het is nooit saai! 


Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de meeste vacatures bij de beste werkgevers is er altijd werk bij jou in de buurt! Na jouw sollicitatie neemt de digitale intercedent contact met je via WhatsApp. Door het stellen van een aantal slimme vragen komen wij te weten wat je belangrijk vindt in een baan. Daarna gaan we altijd persoonlijk in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Solliciteer direct en wij gaan voor je aan de slag!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in