+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amersfoort.
Laad meer vacatures

Assistent Accountant Samenstelpraktijk Amersfoort

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Headhuntersteam

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Bedrijfsprofiel

De opdrachtgever is gevestigd in Amersfoort en is ’het’ full service accountantskantoor dat is gespecialiseerd in de financiële dienstverlening. Dit maakt SVC Groep dan ook uniek in haar werkzaamheden binnen de samenstelpraktijk. Zij werken in een branche van adviseurs, bemiddelaars, volmacht bedrijven, serviceproviders en verzekeraars. Hiermee gaat een continuerende ontwikkeling gepaard, wat het werk lekker dynamisch en prikkelend houd. De vestiging in Amersfoort is gesitueerd in een prachtige bosrijke omgeving en is uitermate goed bereikbaar, onder andere via het openbaar vervoer. Het kantoor voelt open en warm aan. Het geeft ons een fijne indruk als werkplek. Als jij affiniteit hebt met en/of je wilt ontwikkelen als (assistent) accountant in de samenstelpraktijk, dan is SVC Groep de plek om mee aan tafel te gaan. 


Bedrijfscultuur

Wij zijn ervan overtuigd dat elke samensteller geprikkeld zal worden voor deze organisatie en de mogelijkheid die deze vacature biedt. Daarom zoeken wij voor SVC Groep dan ook de juiste kandidaat die deze uitdaging kan vervullen. Laten we voorop stellen dat wij, als mede SVC Groep, graag met jou aan tafel gaan voor een positie op maat!

Jij komt te werken bij een team, waar openheid en inclusie de fundamenten zijn voor een samenwerking. Met elkaar worden de mouwen opgestroopt en ga je samen elke uitdaging binnen de samenstelpraktijk tegemoet. Het kantoorgebouw ligt net buiten het centrum van Amersfoort nabij de A28 en het centraal station. Door het full service concept, kun je je als professional breed ontwikkelen als adviseur met als primair aandachtspunt het samenstellen van jaarrekeningen. Je wordt hierin ondersteund door professionals die jou intern opleiden.

Waar word jij blij van in je werk? En wat vind jij belangrijk in het kader van jouw werkgever? Vanuit deze hoedanigheid benaderd de organisatie jou als kandidaat. Uiteraard kunnen wij en zullen wij een mooie pitch over de organisatie geven, maar in de essentie gaat het bij SVC Groep om jou als persoon. Omdat zij met een dynamisch team werken betekent dit ook dat je al snel veel verantwoordelijk krijgt en samen met een van de partners jezelf verder gaat ontwikkelen in de samenstelpraktijk. Ze zijn onder meer voorloper op het gebied van automatisering, vanwege hun eigen ICT-tools. Ben je al ervaren en wil je leidinggevende actie? Dan is dit mogelijk bij SVC Groep. Bij dit moderne kantoor krijg je ook alle ruimte om naast het werk eveneens een studie te volgen en bieden zij de mogelijkheid om te kunnen voldoen aan de praktijkstage- verplichtingen. 

Als we indiepen op de werkzaamheden, dan is dit afhankelijk van jou wensen en ervaring. Binnen dit samenstel team werk je van A tot Z en wordt het zodanig ingericht dat een ieder met optimale tevredenheid zijn werkzaamheden kan verrichten. Ook geeft SVC Groep zijn medewerkers alle ruimte. Denk aan thuiswerken, op bezoek bij klanten en individueel ingerichte werkplekken. Dit maakt je werk dan ook afwisselend, wat je geprikkeld en gefocust houdt. Wat ons betreft reden genoeg om in elk geval eens van gedachten te wisselen, mocht jij oriënterend zijn en een partij wensen die gehoor geeft aan jou als toekomstig collega. 


Functie eisen

•    2 tot 5 jaar werkervaring in de samenstel en/of gemengde praktijk;

Een greep uit de aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
•    Flexibele werktijden;
•    Een coulante studieregeling;
•    Leuke collega’s met regelmatig leuke activiteiten;
•    Minimaal 25 vakantiedagen in het jaar en tijd voor tijd regeling. 

Mocht je na het lezen van de vacature aan tafel willen voor een oriënterend gesprek. Neem dan gerust contact op met Yoeri Claassen via 020-6382728. Je kan ook mailen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. en we kijken uit naar jouw reactie! 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in