+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amersfoort.
Laad meer vacatures

Werkvoorbereider/ monteur Amersfoort

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faam

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Winstdeling

Vacatureomschrijving

Unieke combinatie tussen montage en kantoor!

Deze unieke combinatie is perfect voor een werkvoorbereider die naast het kantoorwerk ook graag praktisch aan de slag wil of voor iemand die nu met zijn handen werkt en die graag de stap naar kantoor wil maken.

Werkvoorbereider
Voordat we in de werkplaats van start kunnen moet het werk eerst goed voorbereid worden. Aan de hand van een ontwerptekening gemaakt naar de wensen van de klant, meet je alles in en bespreek je de laatste details. Vervolgens maak jij een technische tekening voor in de werkplaats en in de montage. Soms maak je ook zelf het ontwerp en kun je je creativiteit de vrije loop laten.

Daarna ga je aan de slag met de voorbereidingen zoals het bestellen van materialen, het afstemmen van de planning met de klant, leveranciers en eventuele onderaannemers. Je zorgt ervoor alle mensen, materialen en gereedschappen op het juiste moment op de juiste plek zijn, zodat het werk op rolletjes loopt. Tijdens de uitvoering onderhoud je het contact met de verschillende partijen en bewaak je de projectplanning.

Monteur

Werkplezier staat bij ons voorop, daarom kun je bij ons het werk doen wat goed bij je past. Ga je graag de montage in, werk je graag in de werkplaats of een combinatie? Bij ons is veel bespreekbaar.

We maken voornamelijk exclusieve aluminium deuren, raamprofielen en wanden voor klanten in de regio. De projecten zijn daardoor afwisselend en op technisch vlak uitdagend. We genieten ervan om unieke dingen te maken zodat het werk afwisselend blijft. In deze combi-rol werk je nauw samen met een ervaren collega die ook de werkvoorbereiding met het uitvoerende werk combineert. Samen kunnen jullie de taken en werkzaamheden verdelen.

Ons motto is: doen wat je leuk vindt en wat je passie is, wij zullen hier een mouw aan passen!

Wil je graag meer informatie over de vacature werkvoorbereider/ monteur? App of bel Rogier Schipaanboord (06-45315056) of stuur hem een e-mail op via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..


Wat krijg je?

Als werkvoorbereider/monteur kom je te werken bij een uniek bedrijf wat exclusief werk maakt.

Onze visie is dat we 'samen mooi werk willen maken'. We vinden het belangrijker dat iedereen plezier heeft in zijn werk dan dat we een groot bedrijf worden. Ook genieten we ervan om te innoveren en te investeren. We hebben graag de zaken goed geregeld.

Mocht het goed klikken dan zijn er veel mogelijkheden wat betreft loon, winstdeling of meer.


Wie zoeken we?

Voor deze uitdagende functie van werkvoorbereider/ monteur zoeken we iemand met 2 rechterhanden en een goede 'kop verstand'. Het is niet noodzakelijk dat je professionele ervaring hebt in de techniek. Een zijinstromer die nu op kantoor werkzaam is kan ook een goede optie zijn. Het belangrijkste voor ons is persoonlijke klik en gezonde motivatie! Het takenpakket kunnen we met elkaar afstemmen zodat iedereen kan doen wat hij leuk vindt en wat bij hem past.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in