+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Technisch Schrijver regio Overijssel Amersfoort

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Etteplan

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 4.500 p/m
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Ontdek de toekomst van technische handleidingen en kom werken als technisch schrijver bij Etteplan in de regio Overijssel. Onze technische informatie wordt steeds interactiever, toegankelijker en gebruiksvriendelijker dan ooit tevoren. Met de kracht van digitale technologieën, kunstmatige intelligentie en augmented reality, brengen we technisch informatie naar een geheel nieuw niveau. Bij Etteplan krijg je de mogelijkheid om je passie voor schrijven te combineren met de nieuwste ontwikkelingen. Jouw projecten kunnen varriëren van de werking van een vliegtuig tot het gebruik van een boormachine – en alles wat daartussenin zit.

We hebben een groot en divers aantal projecten in Overijssel open staan, dus ben jij woonachtig in de omgeving van Hengelo, Zwolle, Deventer, Enschede of Almelo en heb jij interesse? Reageer, word technisch schrijver bij Etteplan en speel een cruciale rol in het vormgeven van de toekomst van technische communicatie!

Wat ga jij doen?
  • Vertalen van complexe informatie naar gestructureerde en gebruiksvriendelijke teksten in het Nederlands en Engels;
  • Nauw samenwerken met technische experts, ingenieurs, engineer en ontwerpers om de benodigde informatie te verkrijgen en te verifiëren;
  • Identificeren van de doelgroepen om informatie op de juiste manier te presenteren aan de eindgebruiker;
  • Plannen, beheren en volgen van de voortgang van projecten.
Waar ga jij werken?
Als technisch schrijver kom je te werken voor toonaangevende, vaak internationaal opererende organisaties. Je komt te werken binnen multidisciplinaire projectteams met een grote mate van zelfstandigheid. Projecten voeren we deels uit op één van onze kantoren in Nederland, deels thuis en op locatie bij de opdrachtgever. Flexibele werkplekken en remote werken is heel gebruikelijk en daar horen ook flexibele werktijden bij. Binnen Etteplan sta je er nooit alleen voor. Samen met ongeveer 60 andere technische schrijvers is er altijd een mogelijkheid om te sparren of ideeën uit te wisselen. Daarnaast rapporteer je wekelijks aan jouw projectleider of projectmanager.

Etteplan helpt bedrijven bij het produceren en beheren van alle technische informatie vanaf de ontwikkeling of installatie van een product tot modernisering of recycling hiervan. Dankzij onze diensten is technische informatie altijd actueel, direct beschikbaar en herbruikbaar. Bij ons word je onderdeel van een groot bedrijf met veel ruimte voor het individu. Etteplan kenmerkt zich door een open en ontspannen bedrijfscultuur met gedreven en betrokken medewerkers waar wij geloven in het principe van ‘samen bereiken we meer'.

Gevraagd

Wat vragen wij?
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Een technische achtergrond is geen vereiste. Nieuwsgierigheid, precisie en gevoel voor structuur zijn belangrijke vaardigheden;
  • Afgeronde hbo- of wo-opleiding elektrotechniek, werktuigbouwkunde of vergelijkbaar is een pré;
  • Bereidheid om te reizen en werken bij je opdrachtgever. In het bezit zijn van een rijbewijs is erg handig;
  • Goed kunnen werken met diverse softwarepakketten.


Aanbod

Wat bieden wij?
Een tijdelijk contract dat bij goed functioneren wordt omgezet naar een vast contract. Daarnaast bieden wij een goed basissalaris (€3.000 - €4.500 bruto per maand op basis van fulltime dienstverband) en attractieve secundaire arbeidsvoorwaarden met een collectieve pensioenregeling, vakantiegeld, reiskostenvergoeding. Etteplan stimuleert een gezonde levensstijl voor onze medewerkers door middel van dagelijks vers fruit op de werkvloer, een thuiswerkbeleid en flexibele werktijden. Je ontvangt 25 reguliere vakantiedagen op jaarbasis (op basis van fulltime dienstverband). Daarnaast staan wij garant voor een goede werksfeer met een actieve personeelsvereniging en de mogelijkheid voor persoonlijke ontwikkeling door gebruik te maken van ons carrièremodel en E-Learning via je persoonlijk GoodHabitz-account.

Zo kun je reageren
Wij hechten waarde aan diversiteit en verwelkomen daarom alle sollicitaties ongeacht geslacht, nationaliteit, etnische en sociale afkomst, religie/geloof, handicap, leeftijd, seksuele geaardheid en identiteit. 

We kijken uit naar je sollicitatie! Reageer via de sollicitatiebutton en wij gaan graag het gesprek met je aan. Wij zullen je sollicitatie zo snel mogelijk voorzien van een reactie. Bij vragen schakel direct met onze Corporate Recruiter Martijn Ottenheim via de button "Solliciteer nu" op deze pagina., telefonisch of via Whatsapp op 06-27221624.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in