+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Teamleider warehouse Amersfoort

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.800 - € 3.500 p/m
  • Bonusregeling, Pensioenregeling, Ploegentoeslag

Vacatureomschrijving

Dit ga je doen: Gedurende jouw werkdag ben jij verantwoordelijk voor alle collega’s in het warehouse, bestaande uit orderpickers, heftruckers, allround magazijnmedewerkers en meewerkend voormannen. Je stuurt de medewerkers van de shift zodanig aan dat alle warehouse werkzaamheden op een veilige manier worden uitgevoerd en de KPI’s worden behaald. Dit doe je, afgewisseld met jouw andere teamleider-collega’s ook in dag en avonddiensten (start om 06:00 en 14:45 uur) en in de weekenden. Naast het coördineren van de dagelijkse warehouse activiteiten ben jij verantwoordelijk voor je eigen team (circa 20 man) van medewerkers. Jij zorgt voor en motiverende collegiale sfeer. Dit doe je onder andere door je teamleden vaak te spreken, maar ook door het (mede-)opzetten van structuur binnen het magazijn dat tot een positieve en inclusieve werkcultuur leidt. Denk hierbij aan het toezicht houden op het wervingsproces en onboarding en het trainen en ontwikkelen van teamleden. Het organiseren en houden van afdeling overleggen (bv voor het team goederenontvangst en team heftruck chauffeurs), en het optimaliseren van warehouse taken en processen. Verder zal ook, in samenwerking met HR, casemanagement in geval van verzuim onderdeel zijn van jou werkzaamheden. De verdeling zal liggen op circa 60% operationeel op de werkvloer bezig zijn en de shiften te leiden en 40% van je tijd te besteden aan diverse projectmatige werkzaamheden.

Wij bieden:

- Salaris van €2800-€3500 plus een ploegentoeslag van 7.5% - Zaterdagtoeslag van 50% en zondagtoeslag van 100% - Pensioenopbouw - bonusregeling

Wij vragen:

Wat vragen wij;
Jij bent teamgericht, hebt een positieve instelling en hebt het vermogen om anderen om je heen te motiveren. Mensen leiden, motiveren en mee krijgen is jou op het lijf geschreven. Je denkt graag mee over mogelijke verbeteringen en wilt niets liever dan efficiënt werken. Je bent een resultaatgerichte collega met 3-5 jaar relevante leidinggevende werkervaring. Je hebt goede communicatieve vaardigheden in het Nederland en Engels (zowel mondeling als schriftelijk). Tot slot is het een must dat je flexibel inzetbaar bent gedurende de dag (we hebben twee shifts van 06.00 – 14.30 uur en van 14.45 – 23.15 uur) en je het geen probleem vindt om af en toe in het weekend en/of op een feestdag te werken.

Waar ga je werken:

De opdrachtgever is een zelfstandige handelsonderneming die met veel toewijding, kwaliteit en zorg de gehele logistieke goederenstroom van meerdere klanten verzorgd. Er wordt zeven dagen per week gewerkt, ook op feestdagen. Het bedrijf heeft sinds de oprichting een snelle groei doorgemaakt en heeft ruim 250 medewerkers in dienst.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in