+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amersfoort.
Laad meer vacatures

Vrachtwagenchauffeur Amersfoort

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

IQ Select

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Vrachtwagen aanhanger (CE)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.000 p/m

Vacature in het kort

Bij ons word je meer dan alleen een vrachtwagenchauffeur. Je bent het middelpunt van horecadistributie, waarbij je zorgt voor de bevoorrading van restaurants en het bouwen van sterke klantrelaties. Je werkt van maandag tot en met vrijdag, dus je hebt je weekenden vrij. Je krijgt een goed salaris en maakt kans op een vaste baan. Plus, je reiskosten worden vergoed. Klaar om te ontdekken waarom deze vacature jouw volgende stap kan zijn? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Functie omschrijving

Ben jij klaar om de rol van vrachtwagenchauffeur te omarmen bij een bedrijf dat de standaard zet in horecadistributie in en rondom het bruisende Amersfoort? Hier draait alles om transport en warehousing, en deze opdrachtgever staat bekend om hun waardering voor initiatieven van teamleden en hun drive om altijd een stapje extra te zetten.

Als vrachtwagenchauffeur ben jij de spil in het web, waarbij je verantwoordelijk bent voor het soepele verloop van de bevoorrading van talloze restaurants, met wel 10 tot 17 stops per dag. Jij beheert niet alleen de leveringen, maar zorgt ook voor de financiële afhandeling en het terugnemen van lege emballage. Als klantgerichte vrachtwagenchauffeur met uitstekende sociale vaardigheden, bouw je sterke relaties op met klanten en ben jij het visitekaartje van ons bedrijf.

De werkdagen vallen op maandag tot en met vrijdag, en je geniet van je weekenden. Dus, ben jij die representatieve, gedreven vrachtwagenchauffeur met een dosis humor? Dit is jouw kans op een vaste baan bij ons fantastische bedrijf!

Aarzel niet langer! Word de vrachtwagenchauffeur waar wij naar op zoek zijn, of ken je iemand die perfect in ons team past? Neem direct contact met ons via 030-3076000 of stuur jouw CV via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Jouw carrière begint hier!


Wat verwachten wij van jou ?
  • Rijbewijs CE
  • Code 95 en Bestuurderskaart
  • Je bent flexibel en representatief
  • Je bent servicegericht en vriendelijk
Wat krijg je er voor terug ?
  • Salaris conform GIL CAO
  • Salaris tussen de €700 en €950 bruto per week
  • Kans op een vaste baan 
  • Reiskosten
IQ Select als werkgever

Met het grootste aanbod aan vaste banen bij de mooiste opdrachtgevers, onderscheidt IQ Select zich van andere uitzendbureaus. Wij zien onszelf niet als uitzendbureau, maar als jouw bemiddelaar naar vast werk. Wij hebben de mooiste vacatures bij goede solide bedrijven die het verdienen om ingevuld te worden, echte banen bij prachtige bedrijven! Banen met een langdurig perspectief, een goed salaris en fijne collega’s; dat is wat wij voor jou zoeken en vinden.

Wij zijn er voor alle soorten vrachtwagenchauffeurs en logistieke helden: bij ons heb je volop keuze. Wat jouw expertise ook is, we hebben passende banen voor jou. Onze focus ligt op kwaliteit boven kwantiteit. We werken samen met de beste bedrijven in de sector die jouw inzet waarderen en belonen met de beste voorwaarden en een vaste baan. Wij zijn geen uitzendbureau, maar jouw brug naar geweldige kansen in de transportwereld. Geen gedoe, geen giswerk: alleen een persoonlijke reis naar een fantastische nieuwe baan.

IQ Select – De supermarkt voor vaste banen in het transport

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in