+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amersfoort.
Laad meer vacatures

Operator Amersfoort

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

FC Utrecht werkt

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.000 p/m

Vacature in het kort

In de wereld van metaalbewerking is er een spannende kans voor jou als Operator. Je speelt een belangrijke rol in het productieproces door machines te bedienen, onderhouden en de kwaliteit te bewaken. Soms stuur je ook een klein team aan. Je werkt in een bedrijf dat specialist is in materiaalrecycling en waar medewerkers echt kunnen groeien. Naast een goed salaris zijn er leuke extra s, zoals bedrijfsfitness of een fietsplan. Een mooie kans om je carrière te starten! Wil jij jouw talenten laten zien? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij klaar om de vonken te laten vliegen en je carrière te smeden in de wereld van metaalbewerking? En ben je op dit moment op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is dit misschien wel wat voor jou!

Ben jij klaar om de vonken te laten vliegen en je carrière te smeden in de wereld van metaalbewerking? En ben je op dit moment op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is dit misschien wel wat voor jou!

Als Operator beheer je niet alleen bestaande processen, maar draag je ook actief bij aan de verdere ontwikkeling en optimalisatie van machines en systemen. Zo zul je een sleutelrol spelen in het productieproces, waarbij je niet alleen verantwoordelijk bent voor het soepel laten verlopen van de activiteiten, maar ook voor het onderhoud en de bediening van de volledige sorteerinstallatie(s). Het bewaken van de kwaliteit van zowel het materiaal als het proces staat centraal in je takenpakket. Afhankelijk van de productielijn kan het ook zijn dat je een klein team van medewerkers aanstuurt. Naast je kerntaken als machineoperator ben je ook bekwaam in het werken met een heftruck lever je bijdrage aan het handhaven van orde en netheid op de werkvloer.


Over het bedrijf

Het bedrijf waar je komt te werken is specialist in materiaalrecycling en focust zich op de gehele totaalafhandeling. Door hun positie als marktleider en ruim 100 jaar ervaring slaagt deze organisatie er elke keer weer in om producten met groot succes te leveren. Dit succes rust niet alleen op geavanceerde machines en technologie, maar ook op de medewerkers. Deze krijgen de mogelijkheid om hun vaardigheden te ontwikkelen, hun ambities na te streven en een echte impact te maken in een dynamische en stimulerende werkomgeving. Past deze vacature helemaal bij jou? Solliciteer dan snel!


Wat wij bieden
  • Uitstekend salaris o.b.v. kennis en ervaring;
  • 27 vakantiedagen;
  • Doorgroeimogelijkheden;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals bedrijfsfitness of een fietsplan.
Wat wij vragen
  • Een afgeronde mbo-opleiding in een (proces) technische richting;
  • In het bezit van een heftruckcertificaat, of bereid om deze te halen;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal en het spreken van Duits, Engels of Pools is een pre.
Overige informatie
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in