+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Constructieschilder (22 Maart 2024) Amersfoort

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.750 - € 3.500 p/m

Vacature in het kort

Hou je van buiten werken en heb je geen hoogtevrees? Dan is deze baan perfect voor jou. Je gaat aan de slag met schuren, ontroesten, ontvetten en plamuren om materialen klaar te maken voor een coating. Je werk zorgt ervoor dat het eindproduct lang mooi blijft. Ook als je nog niet veel ervaring hebt, kunnen we misschien een leerplek voor je vinden. We bieden een goed salaris en de kans op een vast contract. Plus, je kunt punten sparen voor leuke cadeaus en we houden elk jaar een gezellige barbecue. Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Werken in de buitenlucht is natuurlijk heerlijk, en die lichte adrenaline van het werken op hoogte ga je goed op. Jij weet wel wat je moet doen tegen corrosie en je hebt verstand van het voorkomen van vroegtijdige degradatie. Als echte kenner van metaal en andere industriële materialen kan jij zorgen dat alle ondergronden klaar worden gemaakt voor de coating. Dit doe je natuurlijk door middel van schuren, ontroesten, ontvetten en eventueel ook plamuren. Dankzij jou zal het eindproduct niet alleen lang mee gaan, maar er ook nog eens goed uit zien!


Ben jij het?

Het is handig als je al wel ervaring hebt als constructieschilder. Heb je deze nog niet? Dan kunnen we kijken of er een leerplek beschikbaar voor je is. Omdat je op verschillende projecten zal werken, heb je een rijbewijs nodig, daarnaast willen we graag dat je voldoet aan onderstaande punten:

  • Je bent een vakbekwame schilder;
  • Je beheerst de Nederlandse taal; Je bent fulltime beschikbaar;
  • Je beschikt over een VCA diploma, of bent bereid deze te halen (op onze kosten).
Wat wij bieden

Ben jij een vakkracht met rijbewijs? Dan wil ik je graag leren kennen, wie weet kan ik je dan onderstaande aanbieden! Bruto maandsalaris van tussen de €2750,- en €3500,- (o.b.v. 37,5 uur per week en 5 jaar ervaring). We gaan voor een langdurige arbeidsrelatie ook in de winter! Bij goed functioneren krijg jij een vast contract! Persoonlijke aandacht, wij komen graag eens bij je langs op de klus of bij jou thuis om te horen hoe het met je is. En? we komen niet met lege handen! Jij hebt de keuze in je eigen pensioenfonds, BPF Schilders of het Stipp pensioen. Daarbij komt nog dat jij per jaar recht hebt om diverse trainingen te volgen, zodat jij jezelf nog beter kan ontwikkelen! Wist je dat je voor ieder gewerkt uur bij Faber Personeel punten kunt sparen? Met deze punten kun je uiteindelijk leuke cadeaus bestellen. Hierbij kun je denken aan nieuwe gereedschappen en andere leuke dingen. Tevens organiseren wij ieder jaar een gezellig barbecue met al jouw Faber collega's!


Waar jij werkt

Je komt hier als schilder meteen in een warm bad terecht en de echte vakmannen kunnen je overal bij helpen. Plezier in je werk en een fijne onderlinge werksfeer is bij deze organisatie heel belangrijk! Wil je op termijn meer, dan is het altijd mogelijk om een volwaardige opleiding te volgen via de Schildersvakopleiding.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in