+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Operationeel Medewerker - Magazijnmedewerker, Amersfoort, Technische branche Amersfoort

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Mauer Nederland

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 34 - 40 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Als Operationeel Medewerker werk je in een team waar je veel afwisseling hebt. Je taken zijn het verzamelen van orders, controleren van onderdelen en werken met verschillende machines. Ook help je bij het monteren van producten. Het is belangrijk dat je de kwaliteit goed in de gaten houdt. Je werkt samen met collega's in het magazijn en de productie. Dit werk geeft je de kans om veel verschillende dingen te doen. Wil je meer weten over wat we bieden? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

In deze rol als Operationeel Medewerker heb jij een divers pakket aan taken. Je staat veel in contact met collega’s in het magazijn, maar ook met productie. Jij houdt je bezig met binnengekomen orders en zorgt ervoor dat deze tot in detail en volgens kwaliteitseisen worden uitgebracht. Het ene moment zal jij bezig zijn met het verzamelen van alle onderdelen van de order, het andere moment spring je bij op de afdeling Assemblage. Dit maakt dat jij veel afwisseling hebt in jouw werk!
  • Zodra een order binnenkomt, verzamel jij alle onderdelen. Je checkt of alles vanuit de order klopt en verwerkt dit in het systeem;
  • Je werkt met machines als de kolomboor, graveer en met verschillende robots. Hiermee bewerk jij bijvoorbeeld sleutels en cilinders en voorzie je deze van een code;
  • Binnengekomen zendingen verwerk jij en voer je in het systeem in;
  • Je ondersteunt collega’s in piekmomenten met de assemblage. Zo monteer en assembleer je profielcilinders en sluitsystemen;
  • Uiteraard waak jij over de te leveren producten en houd jij de kwaliteitseisen scherp in de gaten. Waar nodig ondersteun je ook collega’s.


Gevraagd

Je hebt technisch inzicht. Is het een eis dat je een technische opleiding hebt afgerond? Zeker niet! Wel vinden we het belangrijk dat je interesse hebt in techniek en wil leren. Kan jij bijvoorbeeld een stopcontact zelfstandig in elkaar zetten? Dan heb je voldoende technische basis om alles bij ons te leren.
Als persoon sta jij bekend als iemand met veel energie, enthousiasme en flexibiliteit. Je communiceert helder en duidelijk, bent nauwkeurig en hebt oog voor detail. Een organisatie waar samenwerken en kwaliteit hoog in het vaandel staan, past erg goed bij jou.


Aanbod

Mauer Nederland biedt jou een fulltime baan met de intentie om uiteindelijk over te gaan tot een vast dienstverband. Daarnaast krijg je;
  • Een marktconform salaris;
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarde (26 vakantiedagen, korting op de sportschool, goede pensioensregeling etc.);
  • Een fijne organisatie met gemotiveerde collega’s en een optimale werksfeer.


Bedrijfsomschrijving

Mauer Nederland BV is specialist in het produceren en het oplossen van verschillende toegangsvraagstukken, zowel op mechanisch als elektronisch gebied. Iedere klant kent zijn eigen wensen op het gebied van veiligheid, sfeer, luxe en comfort. Mauer Nederland biedt een optimale invulling van deze persoonlijke en unieke wensen.

Mauer Nederland is een informele organisatie en voor velen een bekende speler op de technische markt. Vanuit één locatie in Amersfoort vindt het gehele proces plaats, van de productie tot de verkoop. Er wordt gezamenlijk geluncht, waardoor iedereen binnen deze hechte club elkaar kent. In totaal zijn er bij Mauer Nederland 24 medewerkers werkzaam. Medewerkers blijven lang verbonden aan de organisatie, wat iets zegt over het werkgeverschap van onze opdrachtgever. In deze functie werk je veel samen met jouw 7 directe collega’s.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in